Schrijver Vamba Sherif live meetup Boekhandel Van Piere  - 15 februari

Venster Acties

Schrijver Vamba Sherif live meetup Boekhandel Van Piere - 15 februari

Live meet-up met schrijver Vamba Sherif, over zijn prachtige boek Ongekende Liefde. 15 februari, 19.30. Toegang: €7,50.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Boekhandel Van Piere 48 Nieuwe Emmasingel 5611 AM Eindhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Onze nieuwe leesclub Buskeda is gestart! Op 25 januari starten we met het tweede boek in de serie: het prachtige Ongekende Liefde van Vamba Sherif. Met een live meetup bij boekhandel Van Piere in Eindhoven op 15 februari.

Wil je meedoen met Buskeda en samen met ons het boek van Vamba Sherif lezen en bespreken? Kijk dan op de site van organisator Watershed voor meer informatie en tickets.

Ook als je niet meedoet met Buskeda ben je natuurlijk welkom op woensdag 15 februari bij Boekhandel Van Piere voor de live meetup met Vamba Sherif. Aanvang 19.30, tickets a €7,50 kun je via deze site bestellen -> rode knop 'tickets ophalen'.

Het autobiografische Ongekende Liefde is de zesde roman van Vamba Sherif. Schrijver en journalist Sherif werd geboren in Liberia en woont sinds 1993 in Nederland. Zijn werk is in verschillende talen verschenen. Hij was mede-samensteller van de verhalenbundel Zwart, met Afro-Europese literatuur uit de Lage Landen. Eind februari komt het boek De Komeet uit, een verzameling 'speculatieve verhalen' over een toekomstig Nederland, dat hij samenstelde met Martijn Lindeboom.

Afbeelding van evenement