Schrijversavond met Thomas Olde Heuvelt

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Meer weten over de Wylerheks uit het boek HEX van Thomas Olde Heuvelt? Of ben je benieuwd hoe de schrijver aan ideeën voor zijn boeken komt?

Over dit evenement

Op woensdag 10 november 2021 van 19.00 tot 20.15 uur zal de populaire thrillerschrijver Thomas Olde Heuvelt Nieuwe Veste bezoeken. Tijdens deze schrijversavond mogen liefhebbers van zijn thrillers, van jong tot oud, de auteur het hemd van het lijf vragen.

Olde Heuvelt wordt geïnterviewd door Ralph Kruizinga, collectioneur bij Bibliotheek Nieuwe Veste. De internationaal doorgebroken auteur zal meer vertellen over zijn veelgeprezen boeken HEX, Echo en Orakel. Er is gelegenheid om vragen te stellen. Deze kan je vooraf t/m 8 november insturen naar educatie@nieuweveste.nl.

Op dezelfde avond is er ook een Engelstalige lezing met Thomas Olde Heuvelt. Voor meer informatie klik hier.

Datum: 10 november 2021

Tijd: 19.00 - 20.15 uur (vanaf 18.30 uur inloop)

Locatie: Nieuwe Veste, Breda

Kosten: Gratis

Fragment uit het boek HEX:

"In een flits stond de heks overeind. De bejaarde vrouw deinsde terug met een gil. Het ene moment had ze daar nog gelegen, hulpeloos en kronkelend op het trottoir; het volgende moment, als in een stop-motion-video, stond ze overeind en schuurde met haar kettingen tegen de lantaarnpaal alsof ze er dwars doorheen wilde lopen. ‘Jezus, fuck…’ bracht Jelmer uit. ‘Heb je dat erop staan?’ vroeg Laurens. Timo keek omlaag en ontdekte dat hij de meest cruciale fout uit zijn nog prille carrière als verslaggever had gemaakt."

Over Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt is een Nederlands schrijver van thrillers, horror- en magisch realistische romans en korte fictie. Zijn succesvolste werk is HEX, het boek dat in 2016 in de Bestseller 60 stond en in het buitenland is uitgegeven. Het boek is inmiddels verscheen in meer dan 30 landen. Waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. Daarnaast werd hij genomineerd voor de World Fantasy Award. Olde Heuvelt bracht daarnaast Echo en de onlangs verschenen thriller Orakel uit.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Nieuwe Veste

Organisator van Schrijversavond met Thomas Olde Heuvelt

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen