SCOPE - THE FUTURE IS YOURS
€ 30,70
SCOPE - THE FUTURE IS YOURS

SCOPE - THE FUTURE IS YOURS

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Fontys International Campus Venlo

255 Tegelseweg

Gebouw W3

5912 BG Venlo

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SCOPE - THE FUTURE IS YOURS

Door nieuwe technieken staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Robots, drones, internet-of-things, big data veranderen de maatschappij, zorgen voor nieuwe businessmodellen en veroorzaken nog grotere levens veranderende  innovaties. En hoe zit het dan met jouw baan in, laten we zeggen, 2025? Bestaat deze eigenlijk nog wel? Natuurlijk kun je afwachten tot het zover is óf..... je zorgt dat je goed voorbereid bent.

Op 8 november organiseert de Junior Kamer Venlo de eerste editie van Scope. Een event voor alle young professionals die een kijkje willen nemen in de toekomst. Uitgangspunt is het jaar 2025. Wat gebeurt er allemaal en waar sta jij dan? Topspreker Richard van Hooijdonk houdt een inspirerende lezing over wereldwijde trends, technologie en marketing. Hij neemt je mee naar beroepen van de toekomst. Ruim 300.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland.

Scenario denken

Een ander onderdeel van het programma is de workshop 'scenario denken'. Het voorspellen van de toekomst blijft natuurlijk moeilijk, het denken in scenario's is daarom vaak een goed alternatief. Je kunt dan op meer paarden wedden. De scenario's die we gaan schetsen helpen je na te denken over jouw positie in de komende jaren. Welke keuzes ga jij maken en waar liggen jouw kansen. Aan de hand van verschillende scenario's ga je samen met andere young professionals aan de slag en probeer je antwoorden te vinden.

Het event wordt afgesloten met een borrel.

Kaarten bestellen

Scope vindt plaats op 8 november om 16.00 uur bij Fontys Venlo en is bedoeld voor iedereen die het belangrijk vind om zichzelf te blijven ontwikkelen. Kaarten zijn online te bestellen en kosten € 29,50 (excl. fee). Het aantal kaarten voor dit event is beperkt.

SCOPE - THE FUTURE IS YOURS

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Fontys International Campus Venlo

255 Tegelseweg

Gebouw W3

5912 BG Venlo

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen