€ 11

Screening: "Normal is over"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Campus Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98

3941 EP

DOORN

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdagavond 16 april 2020 organiseren SDG House Campus Landgoed Zonheuvel en de Stichting GoedVolk een screening van de indrukwekkende en internationaal bekroonde film ‘Normal is over’. De uit Zuid Afrika afkomstige filmmaakster en onderzoeksjournalist Renée Scheltema is aanwezig om haar film in te leiden en met het aanwezige publiek na te bespreken.

Over de film ‘Normal is over’

‘Normal is over’ schetst het complete verhaal van klimaatverandering, het uitsterven van diersoorten, de uitputting van natuurlijke hulpbronnen, inkomensongelijkheid en de industriële productie van voedsel. Van oorzaak naar gevolg naar oplossing. De film laat ons de ongelofelijke ingewikkelde knoop zien waarin we als samenleving zitten. En aan welke eindjes we moeten trekken om die knoop weer los te krijgen. Met een diepzinnige en verrassende kijk op ons financieel-economische systeem.

“Alleen ga je harder, maar samen kom je verder”

We organiseren de screening voor inwoners van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, maar nodigen vooral ook beleidsmakers, docenten en andere mensen ‘die richting geven aan de samenleving’ uit om de film met ons te komen ‘meemaken’. Door inwoners en beleidsmakers samen te brengen en in gesprek te brengen over de film, beogen we mensen niet alleen persoonlijk te inspireren. Het doel is vooral, om via de ontwikkeling van bewustzijn en dialoog, de samenleving als geheel weer een stapje verder te brengen. Overigens, woont u niet op de Utrechtse Heuvelrug, maar wilt u de film toch graag zien, dan bent u natuurlijk van harte uitgenodigd ook te komen.

Praktisch

Voor een kaartje vragen wij €11,00 per persoon. Middels uw bijdrage maakt u het niet alleen voor ons mogelijk de filmavond te organiseren, maar steunt u ook Renée Scheltema’s New Normal Foundation: “To create meaningful change for a regenerative planet”

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Campus Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98

3941 EP

DOORN

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen