SDE | Bespaar tijd met Document Capture & Sana Commerce voor Dynamics NAV
Gratis
SDE | Bespaar tijd met Document Capture & Sana Commerce voor Dynamics NAV

SDE | Bespaar tijd met Document Capture & Sana Commerce voor Dynamics NAV

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Lichtelarestraat 45

45 Lichtelarestraat

SDE

9080 Lochristi

Belgium

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom op 15 november naar onze sessie over document management met Document Capture en e-commerce met Sana Commerce. 

Je hebt Dynamics NAV en toch zie je nog overal collega’s met papier in de weer? Inkooporders afpunten, leveringsvoorwaarden opdiepen uit een stoffige klasseur, verfrommelde leverbonnen gladstrijken om te verwerken in NAV … dat kan toch echt niet meer de bedoeling zijn anno 2016.

Aansluitend op de sessie rond document capture op 15/11 tonen we je de mogelijkheden van Sana Commerce. Wordt het namelijk eens geen tijd dat je nadenkt over e-commerce? Je klanten zijn er al een paar jaar klaar voor en de belangrijkste gegevens om efficiënt een webshop of salesportaal op te zetten die zitten al in je Dynamics NAV.

Na deze 2 korte sessies heb je een duidelijk beeld van wat deze uitbreidingen voor Microsoft Dynamics NAV voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Deze document-management-scenario's gaan voor de bijl

Boekhouder

"Wanneer een inkoopfactuur binnen komt, moet mijn Dynamics NAV die uit zichzelf matchen met het juiste inkooporder voor die leverancier. Als de bedragen kloppen, mag die zelfs meteen klaargezet worden voor betaling."

Administratief medewerker

"Wanneer de chauffeur zijn ondertekende zendnota's binnen brengt, worden die gescand en zet Dynamics NAV automatisch de relevante facturen van die zendingen op OK zodat ze in de verzamelfacturatie worden opgenomen."

Binnendienstmedewerker

"Ik wil mailconversaties, pdf's of andere documenten met gedetailleerde info eenvoudig in sommige schermen van NAV kunnen slepen zodat mijn collega's die extra info ook bij de hand hebben als ze op die klant zitten in NAV."

Met e-commerce komen volgende situaties aan bod

Productspecialist

"Ik wil dat klanten heel gemakkelijk alle productinfo, technische specs, gebruiksaanwijzigingen en andere artikeldata kunnen vinden zonder dat ze me daarvoor moeten bellen of mailen. Dan kan ik meer tijd steken in complexere projecten."

Internal sales

"Wanneer mijn klant een overzicht nodig heeft van zijn bestellingen moet hij daar in een paar kliks zelf aan kunnen zodat wij intern niet alles moeten laten vallen om hem snel te helpen."

Verkoper

"Mijn klant moet gemakkelijk zelf een order kunnen samenstellen via een systeem dat hem helpt met de juiste toebehoren en accessoires voor zijn courante bestellingen. Zo kan ik meer tijd besteden aan begeleiding van de speciale orders en offertes."


Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Lichtelarestraat 45

45 Lichtelarestraat

SDE

9080 Lochristi

Belgium

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen