Gratis

SDE klantendag DrinkMaster & Dynamics NAV / 365

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SDE

45 Lichtelarestraat

9080 Lochristi

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Terwijl jij druk aan het werk was voor je bedrijf is er het voorbije jaar vanalles gebeurd in technologieland, niet het minst bij Microsoft & Dynamics. Geen zorg, wij hebben voor jou het kaf van het koren gescheiden.

We zijn echter van mening dat er een aantal essentiële ontwikkelingen zijn die een impact hebben op je onderneming en op DrinkMaster.

We nodigen je dan ook graag uit voor onze klantenmiddag op maandag 13 november van 16 tot 18u.

Programma

Wanneer het regent in Amerika...
druppelt het in Vlaanderen. In enkele minuten schetst Edward de grote tech-trends die ook bij ons courant worden.

DrinkMaster 2017
De nieuwste versie draait volledig in de browser, heeft een gratis smartphone app, koppelt met je Outlook ... kortom gaat je veel tijd en grijs haar besparen.

Hoe upgraden naar 2017?
Hoe upgrade je van NAV 5.0 (ja hoor er zijn er nog...), 2009, 2013, 2015 of 2016 naar de nieuwste versie en waarom zou je dat doen?

Dynamics 365 wasda?
Microsoft mixte Dynamics NAV met Dynamics CRM en brouwde Dynamics 365. De volledig cloud-gebaseerde opvolger van "Navision".

DrinkMaster Insights
De tijd dat 'business intelligence' enkel voor grote bedrijven was, is voorbij. We demonstreren graag 'DrinkMaster Insights': power bi voor de bouwhandel.

Starten met e-commerce?
Van Sana Commerce, de webshop-uitbreiding op NAV, heb je al gehoord en de nieuwe mogelijkheden zijn knap maar hoe start je nu met een webshop? Enkele cases!

Inkoopfacturen scannen
Inkoopfacturen goedkeuren, inboeken en verwerken... het is niet de spannendste job. Leg ze gewoon op de scanner en DrinkMaster + Document Capture doen de rest.

Je gaat je oude server toch niet weer vervangen?
Moderne bouwhandels zijn vandaag beter af hun server volledig uit te besteden. We leggen je uit waarom en hoe we dat doen.

Een hapje en een drankje...
8 korte sessies in 2u tijd, da's gas geven. Een hapje en drankje om te bekomen en nog wat vragen te stellen zullen zeker en vast welkom zijn!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SDE

45 Lichtelarestraat

9080 Lochristi

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen