Gratis

SDG Challenge - Een kansrijke start

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PLNT Leiden

Langegracht 70

2312 NV Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een Kansrijke Start: De 1000 beste dagen van een kinderleven, beginnen vanaf dag 0 bij de ouders.

Over dit evenement

SDG Challenge: Een Kansrijke Start

In het weekend van 9 en 10 oktober organiseert Garage 2020 samen met PLNT, LUMC, LEO en diverse challenge partners de Kansrijke Start Challenge. Deze challenges geven je de kans om samen te komen met anderen om te onderzoeken wat er mogelijk is om kwetsbare (toekomstige) ouders te ondersteunen. Zo kunnen zij hun kinderen de beste eerste 1000 dagen van hun leven bieden. De eerste dag vindt online plaats, de tweede dag is fysiek bij PLNT in Leiden. Samen met de andere deelnemers krijg je toegang tot de kennis die het LUMC en het LEO bieden over dit onderwerp. Ook krijg je ondersteuning van professionele brainstorm mentoren en diverse ideation workshops.

De Kansrijke Start Challenge is op vrijdag 9 oktober 09.00 - 14.00 uur (online) en op zaterdag 10 oktober 09.00 - 18.00 uur (fysiek). Het volledige programma is te vinden op onze website.

Challenge 1 van het LEO:

Hoe maak je (toekomstige) ouders bewust van een gezonde leefstijl?

Challenge 2 van het LUMC:

Hoe kunnen professionals eerder zicht krijgen op kwetsbare zwangere vrouwen of jonge ouders?

Wie mogen zich inschrijven?

Iedereen is welkom om zich in te schrijven! Een divers team is vaak de sleutel tot succes.

Waarom zou ik meedoen?

Waarom niet? Hackathons bijwonen is een perfecte manier om inspirerende mensen te ontmoeten en om briljante nieuwe ideeën op te doen! Daarnaast leer je nieuwe vaardigheden, zoals het werken aan complexe problemen. Dit is tegenwoordig een veel gevraagde eigenschap in de banenmarkt. Daarbij leidt een challenge vaak tot minimaal 1 business voorstel wat uitgewerkt wordt tot een echte startup!

Prijzen

Elk winnende team maakt onder andere kans op een volledig startup ontwikkeling traject. Er zijn geen concreet aantal winnaars: het gaat er om dat een idee voldoende potentie heeft én het team gedreven genoeg is om het door te willen zetten. Kijk voor meer prijzen op onze evenementpagina.

Ik heb al een idee!

Geweldig! We zullen je ondersteunen om je idee verder uit te werken tijdens de challenge en teamgenoten voor je vinden. Het idee wat je hebt, moet aansluiten op een van de challenges om geaccepteerd te kunnen worden voor het evenement.

Ik heb nog geen idee!

Maak je geen zorgen, er is zat inspiratie tijdens het evenement om met een idee te komen.Je kunt tijdens het evenement altijd bij een andere groep aanhaken die al een idee hebben.

Wat als ik geen specialist ben op dit gebied?

Er zijn genoeg mensen aanwezig om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt voor de challenge. Dus je hoeft geen specialist te zijn om te genieten van dit avontuur. In onze ervaring komt een team wat bestaat uit diverse achtergronden met de beste oplossingen!

Moet ik me alleen inschrijven of als team?

Je kunt je in je eentje aanmelden, wij zorgen er dan voor dat je uiteindelijk ingedeeld wordt bij een team. Of meld je aan als team (idealiter bestaat een team uit 4 - 5 mensen met een mix van relevantie skills). Meer informatie over inschrijven is te vinden op de event pagina.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PLNT Leiden

Langegracht 70

2312 NV Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen