Gratis

Seats2meet Festival 28 Oktober

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Moreelsepark 65

65 Moreelsepark

3511EP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WERK?
Hoe kom je eraan? Hoe kom je ervan af? Hoe vul je het in? Hoe maak je het leuk? Hoe start je je eigen werk? Werk je hard, of is zacht werken de uitkomst?

WERK doet (bijna) iedereen. Betaald, vrijwillig, met plezier, tegen je zin, in loondienst, als freelancer, op project basis of een combi van dit alles?
Op 28 oktober nemen we WERK eens onder de loep.

WERK | ONDERNEEM

Tijdens het festival hebben we een FAAL & SUCCES podium. Een podium waar ondernemers faal & succes momenten kunnen delen. Er staan al 3 ondernemers op het podium die dapper hun verhaal delen met jou. Goede inspiratie als jij wilt gaan ondernemen!

Leer alles over boekhouden, juridische zaken & netwerken tijdens de workshops tussen 14:00 en 17:00. Nieuw op dit festival is onze Festival Markt die open is van 14:00 tot 20:00 uur.


WERK | VERANDER

We kunnen er niet over uitgepraat raken. Plezier op werk, balans tussen werk & privé. Of is die scheidslijn eigenlijk al een ouderwetse gedachten? Van je passie je werk maken of werken voor je passie? Digital nomad of alles automatiseren en maar 4 uur in de week werken? Volg workshops die jouw verder helpen in je werk. Of je nou opzoek bent naar meer energie of een totaal andere richting in wilt slaan.


Het S2M Festival is een terugkerend event dat iedereen kan bijwonen. We zetten ondernemers en creatieven in the spotlight en organiseren samen met hen afwisselende en inspirerende programma’s van workshops, presentaties, webinars en inspiratietafels.


WERK | OPZOEK

Opzoek naar werk dan is het S2M Festival de plek voor jou. Ons doel is om verschillende netwerken samen te laten komen samen en deze 9e editie staat ook nog eens in het teken van WERK. Er zullen meerdere marktkraampjes aanwezig zijn en bij 1 van deze kraampjes leer je alles over werken bij Seats2meet. Misschien zien we je daar?


Op dit festival vindt je verschillende partijen waar je meer leert over WERK in al zijn aspecten, ontmoet je nieuwe mensen, ga je aan het WERK en borrel je vrolijk na aan het einde van de dag. De Werkvereniging, de Broekriem en Common Easy zijn enkele van de partners bij dit festival.

Hoogtepunt van dit festival is de lancering, door Co-founder van Seats2meet.com Ronald van den Hoff en journalist Hans van Willigenburg, van hun nieuwste boek: "Hoera, het wordt ingewikkeld!" Omgaan met de complexiteit van morgen. Een boek over alledaagse complexe vraagstukken, helder & vrolijk uitgelegd. Natuurlijk krijgen alle bezoekers een exemplaar!

We sluiten af met een feestelijke borrel, met live muziek!

De volledige line-up wordt asap. bekend gemaakt!

Zien we je op de 28e?

https://passport.seats2meet.com/events/3264


Groet,
Team Seats2meet

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Moreelsepark 65

65 Moreelsepark

3511EP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen