Security Awareness NL Seminar: Meten, Weten en Verbeteren!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CIRCL

Gustav Mahlerlaan 1B

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Security Awareness NL presenteert derde seminar Meten, Weten en Verbeteren, inclusief uitreiking van de Human Factor in Security Award.

Over dit evenement

Donderdag 17 oktober is de derde seminar van het jaar over het thema 'Meten, Weten en Verbeteren'. Hiermee maken we de serie van drie seminars over dit thema in 2019 rond.

Richard Verbrugge, werkzaam bij CISO Awareness ABN Amro, zal spreken over het koppelen van diverse systemen en het gebruiken van deze metrics voor awareness activiteiten.

Rick van der Kleij, werkzaam bij TNO en de Haagse Hogeschool, zal spreken over het onderzoek naar cyber secure behaviour bij financiële instellingen.

Tijdens deze seminar is ook de Award uitreiking voor de Human Factor in Security Award 2019. Drie finalisten pitchen hun inzending voordat de uitreiking plaatsvindt. Heb jij een prachtig security-awareness-initiatief ontwikkeld of uitgevoerd waarmee mensen weerbaarder worden en de samenleving veiliger? Heb je een inspirerend voorbeeld voor anderen die hier ook aan werken? Doe dan mee! Geef uiterlijk 30 september je naam, een korte beschrijving van je initiatief en contactgegevens door aan support@privacylabnederland.nl. Daarna wordt er contact met je opgenomen voor verdere details.

Programma:

16.30 lnloop

17:00 Opening

17.10 Richard Verbrugge, ABN Amro

17:40 Rick van der Kleij, TNO

18.10 Introductie Human Factor in Security Award

18:20 Pauze, incl. licht diner

18:50 Pitches drie finalisten

19:35 Panel discussie

20.05 Prijsuitreiking

20:15 Borrel

21:00 Einde programma

Het evenement is georganiseerd door Chris Karelse, Martine van de Merwe, Jip Barthen en Erik Jan Koedijk in samenwerking met ABN Amro.

Datum en tijd

Locatie

CIRCL

Gustav Mahlerlaan 1B

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen