Segdrick Marsh | Clinic en Shed Session
€ 6,46
Segdrick Marsh | Clinic en Shed Session

Segdrick Marsh | Clinic en Shed Session

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Evertsenstraat 75

De Ark Amersfoort

3814 SG Amersfoort

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Shed Sessions Worldwide presenteert de lang verwachte shed session en cinic met Segdrick Marsh! Wees erbij op zaterdag 5 november om 15:00 in Amersfoort! 
Segdrick speelde drums voor legenden als Angie Stone en Patti Labelle, ook speelde hij voor gospelartiesten als Tonex. Meer over zijn Bio vind je hieronder.

Eventbrite ticket 5 EU

Aan de deur 10 EU

Momenteel speelt Segdrick drums voor verschillende gospelartiesten, bands en in de kerk. Ook is hij een talentvolle toetsenist.

Dit is je kans om weer een adembenemde shed session mee te maken! Zoals bekend is dit het enige evenement waar je zelf mee kan en mag musiceren met een muzikant van topklasse. Een evenement als de onze vergeet je dan ook niet snel! Meespelen is echter niet verplicht.

Kom, doe mee of laat je inspireren met geweldige diepe grooves en toffe fills. Ontmoet andere muzikanten, vergroot je netwerk en je muzikale vocabulaire!

--------------------------------------------------------------------------------------

Programma vanaf 15:00

  1. Interactieve clinic, live drum performances van Segdrick met Q&A 
  2. Shed Session met diverse drummers

  3. Free give aways (Segdrick neemt producten mee die gratis kunt krijgen!)

  4. For sale items (Segdrick neemt zijn Vic Firth stokken met handttekening die je van hem kunt kopen)


#SHEDSESSIONSFAMILY #SHEDSESSIONSWORLDWIDE #DRUMS #SHED #ANGIESTONE #PATTILABELLE #TONEXBIO of Segdrick Marsh

Segdrick Marsh is een getalenteerde drummer, zanger, toetsenist en heeft zijn hele leven in dienst gestaan van het maken van muziek en spelen voor artiesten. Segdrick speelt drums sinds hij 2 jaar oud is, tourde voor het eerst sinds hij 19 jaar oud was. Hij studeerde drums bij de Collectives in New York, zijn vader was een pastor / predikant. Ook is Segdrick een vader van 2 keren.  De artiestennamen voor wie hij speelde zijn legio, hun reikwijdte groots! Van R&B tot gospel en theater, hij heeft zijn naam in de industie gemaakt en de harten van velen gewonnen.

Segdrick speelde o.a. voor Angie Stone, Patti Labelle, Donell Jones, Tonex, Virtue, The Clark Sisters, Kierra KiKi Sheard, Labelle Reunion Tour, Sara Dash, Donell Jones, Lance Williams, Pastor Dale Cicerone, Leandria Johnson (Sunday's Best Show), The Wizard Of Oz play, Damien Sneed, Ellie Varner.

Segdrick speelt op TRX cymbals, DDRUM, Evans drum heads, Vic Virth sticks. Bij Vic Virth heeft Segdrick zelfs een eigen stokkenlijn.

Segdrick groeide op met Joe Flip Wilson (MD van Destiny's Child | Lady Gaga), Travis Sayles (Angie Stone | Maxwell) en Cory Henry. Hij groeide met ze op en is zeer goed bevriend met hen.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Evertsenstraat 75

De Ark Amersfoort

3814 SG Amersfoort

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen