Selflove retreat

Venster Acties

Selflove retreat

Vertragen. Zakken in je lijf. De warme en veilige bedding van sisterhood ervaren. Dat is wat je mag ontvangen bij het selflove retreat.

Door Vrouwkracht

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 23 jun. 2023 10:00 - 17:00 CEST

Locatie

De Ploeg 30a 30a De Ploeg 5258 EZ Berlicum Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Een dag vertragen. Stilstaan bij wat is. Jezelf opnieuw ont-moeten en je unieke vrouwelijke kracht her-inneren. Je gedragen voelen in de warme bedding van in de warme bedding van sisterhood. Dat klinkt fijn toch?

Je bent van harte welkom bij het selflove retreat op 23 juni 2023 in Berlicum. Ter voorbereiding op de retreat hebben we via zoom een intake gesprek. In dit gesprek bespreken we wat jij graag uit het retreat zou willen halen.

De dag zelf start om 10.00u. We doorlopen samen een programma waarin we onder andere werken met meditatie, dans en het creëren van jouw eigen krachtsymbool. We vieren onze vrouwkracht en ontmoeten elkaar in het licht en het duister. Iedereen draagt bij aan een vegetarische potluck lunch en rond 17u sluiten we af met een krachtig en bevrijdend vuurritueel.

Een week na het selflove retreat hebben we follow up gesprek via Zoom om samen te kijken hoe jij de inzichten uit de dag kan verankeren in jouw dagelijks leven.

Over de organisator

Georganiseerd door
Vrouwkracht

Vrouwkracht organiseert vrouwencirkels, retreats en events om jou te helpen je ware vrouwelijke essentie te her-inneren.