Seminair Durf In Je Kracht Te Staan

Venster Acties

Seminair Durf In Je Kracht Te Staan

Wl jij in deze maffe tijd volledig in je eigen kracht komen staan? Geef je dan nu op voor dit levens veranderend evenement van Jan Boomsma.

Door Boomsma Training & Coaching

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 19 mei 2023 10:00 - zo. 21 mei 2023 22:00 CEST

Locatie

Oranje Hotel Leeuwarden 4 Stationsweg 8911 AG Leeuwarden Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 dagen 12 uren
  • eTicket voor mobiel

Jan Boomsma is een inspirerende spreker en coach die bekend staat om zijn krachtige benadering van persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft zelf een lichamelijke beperking en weet als geen ander hoe belangrijk het is om in uitdagingen te denken in plaats van in beperkingen. Zijn persoonlijke ervaring heeft hem geleerd dat het mogelijk is om volledig in je eigen kracht te staan, ongeacht de obstakels die je tegenkomt.

Als expert op het gebied van NLP, heeft Jan Boomsma een levensveranderend evenement ontwikkeld dat gebaseerd is op deze krachtige techniek. Door middel van NLP-technieken kun je beperkende overtuigingen en negatieve patronen herkennen en transformeren, waardoor je meer controle krijgt over je eigen gedachten, emoties en gedrag. Het is een effectieve manier om persoonlijke groei en verandering te stimuleren.

Tijdens dit evenement zal Jan Boomsma zijn persoonlijke verhaal delen en je leren hoe je in uitdagingen kunt denken in plaats van in beperkingen. Hij zal je leren hoe je NLP kunt gebruiken om volledig in je eigen kracht te komen staan en je doelen te bereiken, ongeacht welke obstakels je onderweg tegenkomt.

Daarnaast zul je tijdens dit evenement ook praktische NLP-oefeningen leren die je kunt toepassen in je dagelijkse leven. Deze oefeningen zullen je helpen om meer rust en helderheid te vinden, betere relaties te ontwikkelen en meer succes te behalen in je carrière.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om volledig in je eigen kracht te komen staan in deze maffe tijd, dan is dit evenement van Jan Boomsma op basis van NLP zeker iets voor jou! Meld je nu aan en ontdek hoe je jezelf kunt transformeren en groeien met behulp van deze krachtige techniek en de inspirerende benadering van Jan Boomsma. Mis deze kans niet om jezelf te ontwikkelen en te groeien op een manier die past bij jouw behoeften en wensen.

Veelgestelde vragen

Wil jij eerst meer persoonlijke informatie over wat NLP voor jou kan betekenen?

Over de organisator

Georganiseerd door
Boomsma Training & Coaching

Wij verzorgen regelmatig NLP events in het Oranje Hotel in Leeuwarden.