€ 11,34

Seminar: Ambities, doelen & dromen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Johan Huizingalaan 765

765 Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het inspirerende seminar Ambities, doelen & dromen komt weer aan! Dit keer in samenwerking met één van de grootste tech bedrijven van de wereld: IBM !!

Het is september. Dat betekent dat de vakantie weer voorbij is. Langzaam weer je draai vinden op het werk of op school. De motor starten om weer verder te gaan met het najagen van je ambities en dromen. Na de vakantie is het vaak lastig om die motor weer opgang te krijgen, dus is er extra brandstof nodig. Op 22 september kun jij weer helemaal vol tanken met de seminar Ambities, doelen & dromen om weer helemaal vol gas te geven. En dit keer op het hoofdkantoor van één van de grootste tech bedrijven ter wereld: IBM.

Hoe jaag je je ambities, doelen en dromen na en hoe maak je ze waar? Inspirerende mensen die het gelukt is om hun ambities, doelen en dromen waar te maken vertellen hun verhaal tijdens dit inspirerende seminar.

Ze vertellen over hun dromen en ambities, hoe ze hun doelen hebben vastgesteld en welke wegen ze hebben bewandeld. Ze vertellen je over hun successen, over hun obstakels en nemen je mee in hun visie.

Allemaal met als doel jou te helpen naar jouw succes! Of het nou gaat om het vinden van je droombaan, het vinden van je levensmissie of het opstarten van je eigen bedrijf. Zij hebben het succesvol gedaan en vertellen erover. Één ding is zeker; je gaat geïnspireerd en met waardevolle tips en trucs naar huis.

Ook is je netwerk dan behoorlijk gegroeid met gelijkgestemden, met mensen uit het bedrijfsleven en met de inspirerende en succesvolle sprekers! Vergeet dus niet om pen en papier mee te nemen om de waardevolle tips die worden gedeeld op te schrijven.

Ook is Stephano Bel, hoofd recruiter van IBM, aanwezig en zal vertellen hoe jij bij IBM zou kunnen solliciteren en wat jij nodig hebt om bij IBM aan het werk te kunnen. Hij zal alle mogelijkheden en procedures uitleggen en als je wil kan je ook meteen solliciteren.

Praktische informatie:

Programma

18:00 uur: Inloop
18:30 uur: Start
19:45 uur: Pauze
20:05 uur: Start tweede deel
20:50 uur: Afsluiting met dichter Nadira Jansen
21:00 uur: Netwerkborrel
22:00 uur: Einde

Jouw investering:
10,- euro

Adres:
Johan Huizingalaan 765 Amsterdam

Voorwaarden en extra’s:
Het reserveren van kaartjes is verplicht. Zonder een e-ticket is er geen toegang mogelijk.

Meer...
* Boekingen kunnen niet meer terug worden gedraaid.
* Er zijn gratis hapjes en drankjes.
* Met vrienden, familie, klasgenoten en/of collega’s komen? Bij een groep van 5 of meer mensen kan er gebruik gemaakt worden van groepskorting. Mail hiervoor naar info@voorbeeld-allochtoon.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Johan Huizingalaan 765

765 Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen