€ 119,79 – € 168,19

Seminar: De basis van persoonlijke effectiviteit

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Worldhotel Wings

55 Rotterdam Airportplein

3045 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze masterclass is ontwikkeld voor iedereen die in een wereld (kantooromgeving) van continue afleiding en verschillende taken en prioriteiten focus moet vasthouden om doelen te bereiken.

Wij vinden persoonlijke aandacht heel erg belangrijk evenals het borgen van individuele vaardigheden vandaar dat wij de groepen klein houden, ca. 15 mensen.

Je hebt vaker een interessante training gevolgd waarvan je zeker wist dat je het geleerde direct in de praktijk ging brengen. Terug in de praktijk bleek dit moeilijker dan verwacht. Je bent niet alleen, onderzoek wijst uit dat slechts 2% erin slaagt om dit blijvend te doen!

Heb jij allerlei methodes geprobeerd om meer grip en focus te krijgen? Ben je klaar voor de volgende stap in je leven en verlang je naar rust en overzicht over alles wat belangrijk voor je is? Ben je klaar met allerlei lijstjes en technologische toepassingen die voor jouw gevoel niet werken? Dan is deze masterclass geschikt voor jou! Een utopie? Zeker niet, ook voor jou is focus, overzicht en resultaat weggelegd. Elke dag.

In deze masterclass ga je inzicht krijgen wat er in je brein gebeurt en hoe je beslissingen neemt. We laten je zien waarom je brein niet gemaakt is om allerlei dingen te onthouden en welk effect dit heeft op je focus en het resultaat.

We nemen je mee in de menselijke evolutie en de laatste theorieën uit de neurowetenschap die de weg vrij maken naar het invoeren van jouw ‘systeem’ en een leven met minder stress en een hogere productiviteit.

Kijk voor meer informatie op: www.jonrijlaarsdam.nl/seminar

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Worldhotel Wings

55 Rotterdam Airportplein

3045 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen