seminar Future Proof Plastics

Venster Acties

seminar Future Proof Plastics

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

THREE-SIXTY 10 Huygensweg 5466 AN Veghel Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beschrijving

Vanaf 12 november is het niet meer mogelijk om u aan te melden via de knop op deze pagina.
Wilt u op het laatste moment toch nog aanwezig zijn bij dit seminar?
Neem dan contact op met Gabriëlle Wempe, gabrielle@sterktekstwerk.nl of via (0183) 760521.

Een zee zonder zwerfafval, circulair ontwerpen, optimale recycling en minder voedselverspilling. Dat wilt u, en dat willen wij ook! Met elkaar moeten we de inspanningen opvoeren om kunststof circulair te maken. Hoe?
Op 19 november gaan NRK Verpakkingen en PlasticsEurope Nederland op het seminar Future Proof Plastics in gesprek met alle belanghebbenden.

Programma:

Industrie krijgt spiegel voorgehouden
Deze sprekers houden de producenten van kunststof en kunststofverpakkingen tijdens het seminar de spiegel voor. Zij geven antwoord op de vraag: ‘Wat verwacht u van de industrie? Wat is in uw optiek het gewenste toekomstbeeld ten aanzien van plastic verpakkingen en hoe kunnen we dit samen bereiken? U hoort deze middag ook meer over het Materiaalverduurzamingsplan en de initiatieven die vanuit de industrie op de planning staan om verpakkingen de komende jaren verder te verduurzamen.
Vindt u ook dat dit het moment is om met elkaar de schouders eronder te zetten?
Meld u dan aan en praat mee over de toekomstbestendigheid van kunststofverpakkingen.

Extra programmaonderdeel
Het officiële programma start om 13.00 uur. U kunt om 11.30 en 12.00 uur deelnemen aan een inspirerende rondleiding door het innovatiecentrum THREE-SIXTY en De Verspillingsfabriek. Via het aanmeldformulier kunt u zich hiervoor opgeven. Tussen 12.00 en 13.00 uur is er gelegenheid om gebruik te maken van de lunch.

Kosten en voorwaarden
Future Proof Plastics is gratis toegankelijk, maar wel onder één belangrijke voorwaarde. Geheel passend bij de locatie willen wij er alles aan doen om verspilling van voedsel en energie tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Wij stellen het daarom ook zeer op prijs als u uw aanwezigheid bij lunch en netwerkborrel zo zorgvuldig mogelijk aangeeft. Annuleren kan tot donderdag 15 november. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.


Graag tot ziens op 19 november in Veghel!