Gratis

Seminar IN Zicht 2.0 - IN Kaart IN Praktijk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Van evidence-based interventie naar evidence-informed werken. Van INzicht, naar IN kaart, naar IN de praktijk!

Over dit evenement

Education Lab organiseert een tweede seminar in samenwerking met het Lerarencollectief en researchED, waar een praktisch vervolg wordt gegeven aan het eerste veelbekeken seminar van 7 april. Wil je het terug zien? Klik op de link https://www.youtube.com/watch?v=NQGdGg9hjNE

Veel scholen zijn al klaar met het maken van hun schoolscan en hebben de ontwikkeling van hun leerlingen in kaart gebracht. En nu? Wat ga je doen? In dit seminar aandacht voor hoe je een passende interventie kiest én hoe je professionalisering vorm en inhoud kan geven zodat het leidt tot duurzame verbetering van het onderwijs. Ook de prangende vraag over wat te doen voor de sociaal emotioneel ontwikkeling bespreken we aan tafel met onze gasten. Je hebt de mogelijkheid om al je vragen te stellen!

Onze gasten zijn; Inge de Wolf, Tijana Breuer, Tom Stolp, Eva Naaijkens, Martin Bootsma, Arco Harink. Het seminar wordt wederom door Gernanda Schutte gepresenteerd, Jan van de Ven van researchED Nederland modereert via de livestream om jullie vragen meteen tijdens de uitzending door te zetten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Education Lab

Organisator van Seminar IN Zicht 2.0 - IN Kaart IN Praktijk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen