€ 60,34

Seminar - Organisatie van de Toekomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Viisi, Amsterdam

Surinameplein 124

1058GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe wordt jouw organisatie toekomstgericht? Hoe laat je veranderingen slagen, loop je voorop met innovatie? Hoe zorg je voor bevlogen medewerkers door ze echt te boeien en te binden?

In het Seminar 'Organisatie van de Toekomst' gaan sprekers Kevin Weijers en Arjen Banach in op de winnende principes van Toekomstgerichte Organisaties, om jou te helpen een volgende stap te zetten richting duurzame vernieuwing.

In het Seminar word je niet alleen geïnspireerd maar ook gelijk geactiveerd om het geleerde gelijk in de praktijk te brengen. Een wake-up call en call-to-action inéén.

Bij het ticket zit het boek '21 dagen zonder klagen' van Kevin Weijers en het e-book 'Jouw organisatie als winnaar van de toekomst' van Arjen Banach inbegrepen.

---

Arjen Banach is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. In zijn werkzaamheden is hij gefascineerd door energie in organisaties. Energie is de uitkomst van een inspirerende organisatiecultuur, waar ruimte is voor duurzame inzetbaarheid met bevlogen medewerkers en goed leiderschap. Daarnaast is energie het vertrekpunt van verandering en innovatie, om te kunnen winnen in de wereld van morgen.

---

Kevin Weijers wordt als spreker bestempeld als verfrissend, energiek en ontwapenend. Met humor en een glimlach schud hij aan vastgeroeste gewoontes, ingeslepen patronen en daag ik je uit anders naar je eigen werkelijkheid te kijken. Als Chief Exploration Officer (CEO) reist hij de wereld rond om experimenten te doen met bedrijven. Door deze lessen te verpakken in persoonlijke verhalen en te koppelen aan herkenbare situaties in het (bedrijfs)leven, maak hij verbinding met de zaal en gaat iedereen vol inspiratie naar huis.

---

Viisi is een organisatie die werkt volgens het Holacracy principe. Als gastheer van het seminar zullen zij in het openingswoord verzorgen en de bezoekers kort meenemen in welke aspecten van Holacracy iedere organisatie kan omarmen.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Viisi, Amsterdam

Surinameplein 124

1058GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen