€ 179,95

Seminar: Zelf Crypto Traden - Leer de ins en outs van een Cryptonair

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Utrechter stadsbrasserie en bar

40 Vredenburg

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zelf Crypto Traden - Leer de ins en outs van een Cryptonair

Wil jij ook een uniek en zeldzaam inkijkje in de (margin-)cryptotrades van een crypto handelaar die miljonair is geworden met het handelen in cryptovaluta's? Ben je geïnteresserd om zelf ook eens aan de slag te gaan met het kopen en verkopen van cryptovaluta op de verschillende crypto beurzen? Of wil je simpelweg weten op op welke exchanges onze cryptonair handelt? En weten hoe hij handelt op de beurs?

Op donderdagavond 6 september organiseert Phoenix Decentralized Solutions een bijzonder avondseminar waarin een cryptonair je meeneemt in zijn wereld van actieve (margin-)cryptohandel. Je krijgt een unieke kans om te leren hoe verschillende exchanges werken, welke handelsmogelijkheden er zijn en je hoe veilig kan handelen, bijvoorbeeld met behulp van een stop-loss. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit exclusieve seminar op 6 september.

Wij reiken je alle handvatten en tools aan om na dit seminar zelf een begin te maken met het zelfstandig kopen en verkopen van cryptovaluta op een cryptovaluta handelsbeurs. Je weet na het seminar hoe je zelfstandig Bitcoin en Ethereum aankoopt en verkoopt. Ook leer je hoe je met Bitcoin andere cryptovaluta of cryptotokens kan kopen (via tradingpairs). Je krijgt waardevolle tips en trics om veilig te handelen en de kans op diefstal van je kostbare cryptoportfolio te minimaliseren.


Voor wie

Investeerders, beleggers, ondernemers, professionals, starters. Of, eigenlijk voor iedereen die er achter wil komen hoe de bijzondere wereld van cryptohandel eruit ziet om er vervolgens zelf de eerste stappen in te zetten.


Wat kun je verwachten?

Onze Cryptonair laat zien op welke crypto exchanges hij handelt. Ook demonstreert hij meerdere transacties, zoals het kopen en verkopen van cryptovaluta’s via normale en via margin trades. Je krijgt echte crypto-accounts en echte trades te zien. Verder worden de volgende vragen beantwoord:

 • Wat heb ik nodig om zelf aan de slag te gaan met het handelen in cryptovaluta?

 • Hoe kan ik op een veilige manier Bitcoin en andere cryptovaluta kopen?

 • Welke termen en terminologie zijn belangrijk om te weten?

 • Wat kost handelen op een crypto exchange?

 • Hoe zet ik mijn Bitcoin en andere crypto’s weer om naar Euro’s?

 • Hoe verschilt margin traden van normaal traden op de cryptobeurs?

 • Hoe werkt margin traden?

 • Hoe werkt een crypto exchange?

 • Op welke manier kan ik mijn gekochte cryptovaluta het meest veilig opslaan?


Inclusief

Elke deelnemer aan de avondseminar kan na afloop zelfstandig aan de slag met het kopen en verkopen van cryptovaluta op twee verschillende exchanges. Je hebt handvatten gekregen en inzichten opgedaan om op een veilige manier te handelen. Verder ontvang je bij de combi-deal het volgende:

 • Consumpties (open bar)

 • E-book: Basic Crypto Guide - Wegwijs in de wereld van Cryptohandel (NL)

 • Tot 2 uur Personal Support (telefonisch / chat / Skype) (meer info)


Prijs

Combi-deal: Toegang Avondseminar + E-book + 2 uur Personal Support Crypto Trading*
Per persoon: € 179,95

Locatie & Tijd

Het seminar organiseren wij in Utrecht bij De Utrechter op donderdag 3 september van 19.30 tot 22.30 uur. Na afloop is er voldoende tijd voor netwerken, vragen en een borrel. Deze prachtige locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer tien minuten lopen. In de nabije omgeving zijn betaalde parkeergarages.


Heb je vragen?

Onze Blockchain & Crypto adviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar: 030 799 7178. Wij zijn op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur bereikbaar.


Audio- en/of beeldopnamen

Vanwege het vertrouwelijke en exclusieve karakter van dit seminar zijn audio- en/of beeldopname gedurende het seminar niet toegestaan.


Over Phoenix Decentralized Solutions

Je hebt gehoord over Bitcoin, ICO's en Ethereum. Je bent nieuwsgierig, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en hoe het allemaal werkt. Wij helpen jou hiermee. Door je wegwijs te maken in de wereld van Bitcoin, Blockchain en Cryptovaluta.

Wij maken Blockchain technologie en Cryptovaluta op een simpele en begrijpelijke manier toegangelijk en bereikbaar voor jou. Dit doen wij via onze Personal Support oplossingen, Blockchain & Crypto Meetups (elke 3e donderdag van de maand), Workshops, Seminars en Trainingen.

Wij geloven dat blockchain technologie en digitale assets zoals Bitcoin de wereld een betere plek (kunnen) maken. Één van de mogelijkheden van deze technologie is dat het mensen zelfstandiger en sterker zal maken. Wij zien deze technologie als een oplossing voor uitdagingen die geraleteerd zijn aan armoede, mensen rechten, micro transacties en meer.


Overige opties

Neem contact met ons op indien je een van onderstaande diensten/producten los wil bestellen.

Toegang Avondseminar, zonder Personal Support en zonder e-book.
Per persoon: € 159,95

Personal Support Crypto Trading (meer info)
Personal Support per 2 uur: € 250,- (ex BTW)

E-book: Basic Crypto Guide - Wegwijs in de wereld van Cryptohandel

Digitale download: € 29,95


*Geldigheidsduur Personal Support Crypto Trading:
Elke deelnemer aan de avondseminar die heeft gekozen voor de combi-deal ontvangt tot 2 uur Personal Support Crypto Trading. Dit 'tegoed' van twee uur verloopt vier weken na afloop van het seminar. Deze Personal Support is uitsluitend via telefoon en/of chat en kan worden aangevraagd via 030 799 7178 of het contact formulier.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Utrechter stadsbrasserie en bar

40 Vredenburg

3511 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen