Gratis

Senioren ledenbijeenkomst Gelderland, Ruurlo

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Keizerskroon

Dorpsstraat 15

7261 AT Ruurlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitnodiging Gelderse ontmoetingsdag 2018

Voor wie is deze bijeenkomst?

Deze ontmoetingsdag is voor alle senioren van CNV Onderwijs in Gelderland. Leden betalen een eigen bijdrage van € 10,00 en een introducé betaalt € 25,00, over te maken op rek.nr. NL 51 RABO 0184 8739 59 CNV Connectief inzake SG Gepensioneerden Onderwijs O.D. onder vermelding van ODG 2018-04-19. Uiterlijk 13 april dient het te betalen bedrag geboekt te zijn op deze rekening. De aanmelding is pas definitief na het overmaken van de bijdrage.

Programma.

09.45 uur Ontvangst met koffie of thee met wat lekkers erbij en invullen presentielijst.

10.15 uur Opening door dagvoorzitter Fons Hesse, voorzitter rayon Achterhoek.

10.30 uur Recente wijzigingen in de pensioenregeling, de ANW-compensatie en ABP Herstelplan. ABP-Secretaris Patrick Fey praat ons bij over alle veranderingen en of wij als gepensioneerden nog een prijsindexatie kunnen verwachten in de nabije toekomst.

11.30 uur Nieuws uit de sectorgroep Senioren Onderwijs en de samenwerking met de senioren uit de sectoren CNV Overheid en Publieke Diensten en CNV Zorg & Welzijn (OPDZW) van CNV Connectief

12.10 uur Aperitief voor de lunch.

12.30 uur Goed verzorgde lunch met tijd voor ontmoeting.

13.45 uurKoude Vlammen” door EntrActe uit Lochem.

Een muzikale cabaretvoorstelling, gemaakt, gespeeld en gezongen door Elly Janssen en Nini Derlagen. In ‘Koude Vlammen’ gaat EntrActe opnieuw op zoek naar situaties en herinneringen waarin velen zich zullen herkennen. De kleine en grote onvolkomenheden van het leven worden tegemoet getreden met humor, verwondering, een tikje zelfspot en met een vleugje nostalgie.

15.30 uur Slotwoord door de dagvoorzitter, waarna gezellig napraten met een drankje.


Bereikbaarheid.

Zalencentrum “De Keizerskroon” in het centrum van Ruurlo is vanaf het NS-station gemakkelijk te bereiken. Treinen en bussen stoppen daar ieder half uur.

De Keizerskroon in Ruurlo heeft ook een grote eigen gratis parkeerplaats aan de achterzijde.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u mailen naar de coördinator van deze dag, Leo van der Meer, cnvo.gepensioneerden@lijbrandt.nlDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Keizerskroon

Dorpsstraat 15

7261 AT Ruurlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen