Gratis

Seniorenledenbijeenkomst rayon 's Hertogenbosch Tilburg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

Helftheuvelpassage 115

5224 AC 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Uitnodiging Ledenbijeenkomst CNV Onderwijs Senioren rayon ’s-Hertogenbosch-Tilburg.

Een dag met informatie, koffietafel, ontspanning en ontmoeting.

Voor wie is deze bijeenkomst?

De bijeenkomst is voor leden van het rayon ’s-Hertogenbosch-Tilburg Senioren CNV Onderwijs. Ook uw partner is van harte welkom.

Kosten: voor leden € 5 en voor uw partner € 15. Het bedrag kunt u storten op rekening CNV Connectief NL51 RABO 0184 8739 59 CNV Connectief. Bij de betaling vermelden: HT12-09-2018 en uw lidnummer.

Programma. Inloop van 9.45 uur met koffie en/ of thee met gebak.

10 uur Welkom door Jan van den Hogen.

Lezing door Jerome Schellings voorzitter van de sectorgroep Senioren Onderwijs. Aan de orde komen o.a. het Sociaal Fonds, mogelijkheid van hulp van CNV bij keukentafelgesprekken, ABP, CNV Onderwijs Senioren.

Uitreiking jubileumspeld en oorkonde aan aanwezige jubilarissen door Jerome Schellings. Daarna kijken we naar de film De streek van de draak. Een bekroonde film van Tiny Vermeer over de stad en ommelanden van Den Bosch.

Aperitief en de koffietafel.

Verhalenverteller Mieke Aalderink vult met haar verhalen met gemak een uurtje of meer. Vertellen in het onderwijs is één van haar speerpunten. Vertellen voor mensen die dat onderwijs een warm hart toedragen en terugzien op veel eigen vertelde verhalen, zeker een uitdaging. Na de pauze het verhaal over Rosa, dochter van een koopman, die van aanpakken weet. Maar toch anders dan haar vader zou willen. Een sprookjesachtig verhaal met een verrassende wending. Wilt u meer weten over de verteller, dan bent u welkom op www.vertelller.com

Om 16.00 uur sluit Jan van den Hogen een hopelijk zeer geslaagde en gezellige dag af.

* Parkeren bij De Helftheuvel is gratis. Er geldt op alle dagen een blauwe parkeerzone, dus vergeet de parkeerschijf niet. Maximale parkeertijd is 3 uur. ** Bij niet tijdige afzegging wordt de ledenbijdrage niet terugbetaald. Dit met uitzondering van niet te voorziene omstandigheden.

Voor meer informatie over aanmelding of de bijeenkomst kunt u mailen naar bijeenkomsten@cnv.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

Helftheuvelpassage 115

5224 AC 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen