Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Sequint Webinar: Mobile Device Management Made Easy

Sequint BV

Woensdag 31 oktober 2018 van 16:00 tot 17:00 (CET)

Sequint Webinar: Mobile Device Management Made Easy

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Gratis inschrijving Beëindigd Gratis  

Deel Sequint Webinar: Mobile Device Management Made Easy

Evenementdetails

Vrijheid, Veiligheid én mobiliteit verenigd in VMware Workspace One


Laat u op toegankelijke wijze informeren tijdens onze Workspace One Webinar

Meer dan eens is de wens om mobiel te kunnen werken aan de ene kant en de focus op security aan de andere kant, oorzaak van wrijvingen tussen IT-teams en de op vrijheid gestelde medewerker. Met de introductie van Workspace One is VMware hard op weg de oorzaak van deze vaak tegengestelde belangen tussen veiligheid en mobiliteit weg te nemen.

Met Workspace One voorziet VMware organisaties van een platform waarmee het leveren van digitale werkplekken met een aggregatie van diensten, apparaten en bedrijfsapplicaties mogelijk wordt gemaakt en waarmee gelijktijdig op een uniforme en veilige wijze toegang wordt verleend tot de digitale werkplekken.

WorkSpace One bestaat uit een viertal onderdelen:

  1. Applicaties voor email en content

  2. Een uniforme opslag van enterprise applicaties

  3. Een one-touch single sign on

  4. Compliance checks en voorwaarden voor toegang


VMware Workspace One binnen het MSP-model

Binnen het VMware Managed Service Provider (MSP) programma, schaffen partners VMware Cloud services aan om vervolgens bovenop deze Cloud Services, Managed Services aan te bieden richting hun eindklanten. Een belangrijke voorwaarde van deelname aan het programma is dat de Service Provider verantwoordelijk is voor de terms of service en alle support richting hun eindklanten. Geografische expansie is de grootste use case voor het MSP-model waarbij een snelle expansie naar nieuwe regio’s mogelijk wordt gemaakt zonder dure datacenter investeringen. Ook kunnen partners de VMware VCPP Certificaten inzetten voor het bereiken van nieuwe klant verticals. Omdat er voortdurend nieuwe services worden toegevoegd aan het VMware portfolio verkeren onze partners bij uitstek in een positie om deze nieuwe technologieën in te zetten als uitbreiding van hun eigen services portfolio. Ook VMware Workspace One wordt aangeboden binnen het MSP-model.


Dit mag u van ons verwachten

Na het bijwonen van de VMware Workspace One webinar weet u precies hoe u het management platform in kunt zetten om uw klanten nog beter te helpen voldoen aan de groeiende vraag naar veilig en mobiel werken. Daarnaast ben u volledig op de hoogte gebracht over de werking en de voordelen van het VMware MSP -program voor u als Managed Services of Cloud Services Provider.

Programma:

  • VMware Workspace One

  • Introductie VMware MSP-model

  • Beschikbare diensten binnen het MSP-platform

  • Praktijkvoorbeelden: hoe uw klanten kunnen starten met het managed services

  • Vragen en antwoorden

Neem deel aan onze Workspace One webinar op 31 oktober om 16:00 uur. Schrijf u nu alvast invia de knop Registreer.

Heb je vragen over Sequint Webinar: Mobile Device Management Made Easy? Neem contact op met Sequint BV

Organisator

Sequint BV

Sequint helpt bedrijven met softwarelicenties. Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van Software Asset Management (SAM), bijvoorbeeld door hulp bij compliancy audits. Ons specialisme is software licensing voor Service Providers.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.