Verkoop beëindigd

Serious Play, Persoonlijk Leiderschap en Werkgeluk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe mensen worden aangestuurd, feedback en erkenning zijn mede bepalend voor hun betrokkenheid en gevoel van waardering. Deze 2 zaken dragen in grote mate bij aan werkgeluk.

Of je nu manager bent van een team, functionele leider in een matrix organisatie of een actie neerlegt bij een ander teamlid, jouw leiderschapsstijl heeft een grotere invloed op het werkgeluk van je collega’s (en daarmee op hun resultaten) dan je waarschijnlijk denkt.

De effectiviteit van jouw leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap; het in staat zijn jouw eigen persoonlijkheid (met alles erop en eraan) optimaal in te zetten als het instrument voor het effectief aansturen van anderen.

Wil jij meer inzicht in jouw leiderschap en de invloed ervan op het werkgeluk van je collega’s, door het te ervaren in plaats van met een test of enquête?

Kom dan naar de workshop “Serious Play, Persoonlijk Leiderschap en Werkgeluk”

Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in jouw leiderschapsstijl met playful learning methodes en de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek. Daarnaast krijg je handvatten voor het door-ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap voor meer werkgeluk bij jezelf en jouw collega’s.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen