Servant-Leadership Fundamentals

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spijkvoorde

10 Cröddendijk

7434 PN Lettele

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ontdek in 2 dagen wat Servant-Leadership voor jou en/ of jouw organisatie kan betekenen!

  • ​Ben jij een leidinggevende en wil je jouw leiderschap verder ontwikkelen omdat oude hiërarchische structuren niet (meer) bij je passen?

  • Wil je in jouw teams en jouw organisatie zelfsturing introduceren?

  • Ben je recent in aanraking gekomen met Servant-Leadership en wil je daar meer over weten?

  • Herken jij je in de omschrijving van de gedragskenmerken of karakteristieken van Servant-Leadership en ben je nieuwsgierig geworden naar dit gedachtegoed?

​Wanneer je aan de slag wilt met een andere stijl van leidinggeven en/ of je wilt verantwoordelijkheden lager leggen in je organisatie, dan is Servant-Leadership een filosofie die daarvoor een goede context biedt. Dan is het goed om de beginselen ervan te kennen. Wanneer je Servant-Leadership-Leadership wilt toepassen, vraagt dat niet alleen kennis van de oorsprong en ontwikkeling van Servant-Leadership maar ook van de wijze waarop het zichtbaar kan worden in gedrag en organisatie.

​In deze 2-daagse training:

  • ​Leer je over de oorsprong van Servant-Leadership;

  • Maak je kennis met de 6 karakteristieken en 10 gedragskenmerken van deze leiderschapsfilosofie;

  • Ontdek je hoe Servant-Leadership zich verhoudt ten opzichte van andere leiderschaps theorieën;

  • Krijg je een ervaring van wat Servant-Leadership voor jou als leider kan betekenen;

  • Ga je aan de slag met je kernwaarden;

  • Gaan we in op wat er nodig is om Servant-Leadership in jouw organisatie te implementeren;

​Voor wie is deze 2- daagse training geschikt?

Deze kennismakings training is bedoeld voor leiders en/ of zelfstandigen die meer willen weten over Servant-Leadership of voor mensen die overwegen om een van onze meer uitgebreide leergangen te volgen. Je bent bijvoorbeeld CEO, directeur, manager, afdelingshoofd, adviseur, projectleider, teamleider, coach of interimmanager en bent nieuwsgierig naar het implementeren van Servant-Leadership in jouw organisatie

Wie zijn de docenten?

Hoofddocent voor deze deze 2 daagse is Gerard van Haarlem. Hij begeleidde grote organisaties bij de implementatie van Servant-Leadership en heeft uitgebreide kennis van Servant-Leadership als levens- en leiderschapsfilosofie. Momenteel is hij naast zijn rol als financieel directeur voor Servant-Leadership Solutions ook docent van de Business School.

​Beroepsmatig is Gerard altijd bezig geweest mensen te helpen zich te ontwikkelen. Hij is mede-oprichter van VDS Training Consultants en is ruim dertig jaar actief als begeleider van commerciële en communicatie vaardigheidstrainingen, alsmede van leiderschaps-ontwikkelingstrajecten. Leiding geven is in zijn ogen een grote verantwoordelijkheid dat je niet zo maar even doet. Het is meer dan een vaardigheid. Echt en goed leiderschap komt van binnenuit. Deze overtuiging maakte dat hij aan het eind van de jaren negentig gegrepen werd door de filosofie van Servant-Leadership en sindsdien met focus en passie actief betrokken is bij de ontwikkeling van Servant-Leadership in mensen en organisaties. Het veelomvattende en diepgaande van Servant-Leadership krijgt gestalte in de training Fundamentals.

Daarnaast is Daan Fousert, algemeen directeur en business school docent van Servant-Leadership Solutions, gastdocent op dag 2 van deze training.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spijkvoorde

10 Cröddendijk

7434 PN Lettele

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen