€ 211,75

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

n.t.b.

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ons boek “100% Service, de formule voor succes.” is genomineerd als het beste managementboek van 2018!! Daarom organiseren we nu voor jou de Serviceformule Bootcamp waarin je zelf aan de slag gaat met innovatie van je dienstverlening. Op 31 mei ben je van harte welkom! Hoe kun je de dienstverlening van je organisatie succesvol verbeteren? Hoe zorg je dat je klanten snellere en vriendelijkere service gaan ervaren? We hebben een nieuwe werkwijze ontwikkeld: de Serviceformule. Deze nieuwe aanpak introduceren we in ons boek “100% Service, de formule voor succes.” Tijdens de Bootcamp ga je aan de slag om de dienstverlening van je organisatie blijvend en succesvol te verbeteren. De Serviceformule is daarbij een belangrijke leidraad.

Het programma:

  1. Laat je inspireren door de nieuwste trends in service: Luister naar de signalen van innovaties in dienstverlening in de markt.
  2. Breng je klanten naar binnen: Breng in kaart wie je klanten zijn, wat hen drijft en wat zij van je verwachten?
  3. Visualiseer de Serviceformule: Wat ga je aanpakken om 100% service te bieden aan je klanten?
  4. Maak de Serviceformule routekaart: De Serviceformule is een succesformule. Pitch je routekaart hoe je de formule snel en slim realiseert.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

n.t.b.

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen