Donatie

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Pier Scheveningen

150 Strandweg

2586 JW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Locatievoorstelling over eenzaamheid op de Scheveningse Pier

Over dit evenement


		Afbeelding van SHADES of LIGHT

Opnieuw, voor de derde maal, moesten we onze prachtige voorstelling SHADES of LIGHT verplaatsen. 

Naast de in het laatste bericht genoemde meidata vonden we een eerdere speel-data mogelijkheid in maart. We zijn daar bijzonder blij mee en nodigen u dan ook, namens de hele Boilerhouse-groep, van harte uit met ons mee door te schuiven. We kijken er bijzonder naar uit u te mogen ontvangen! 

Hieronder vindt u nieuwe data in maart 2021 voor de voorstelling SHADES of LIGHT:

  • Vrijdag 21 mei 2021 | 20:00-22:00 | UITVERKOCHT
  • Zaterdag 22 mei 2021 | 15:00-17:00 | UITVERKOCHT
  • Zaterdag 22 mei 2021 | 20:00-22:00 | NOG 5 KAARTEN BESCHIKBAAR
  • Zondag 23 mei 2021 | 10:00-12:00 | UITVERKOCHT
  • Zondag 23 mei 2021 | 15:00-17:00 | UITVERKOCHT

Uw reeds gekochte tickets blijven geldig voor de corresponderende voorstellingen. U hoeft hiervoor dus niets te doen. Wij zullen deze tickets dan ook voor u omzetten naar de nieuwe data.

Wanneer u op de nieuwe datum niet in de gelegenheid bent de voorstelling te bezoeken, zullen we uiteraard het gekochte ticket restitueren. Indien u een ticket heeft gekocht ontvangt u hierover nog een apart bericht.

Met vriendelijke groet,

Stichting Boilerhouse

--------

Stichting Boilerhouse viert haar dertigste verjaardag met een voorstelling die de essentie draagt van haar visie, die in vele opzichten forse wind tegen getriomfeerd heeft. Het onvermoeibaar aangaan van weerstand, in de volle overtuiging dat de euritmische bewegingskunst naast andere dansvormen een volwaardige plek in de culturele wereld en binnen het theater verdient, staat daarbij hoog in het vaandel. SHADES of LIGHT is een voorstelling waarin het bovenstaande zich in drie delen voor oog, oor en het hart ontvouwt.  Vanwege de coronamaatregelen is het aantal tickets beperkt. Voor elke voorstelling zijn 30 plaatsen beschikbaar, wat de voorstelling een bijzonder en intiem karakter geeft.  

Stichting Boilerhouse realiseert locatietheaterproducties in Den Haag waarbij het hart centraal staat en waarbij verschillende kunstvormen verweven zijn en waarbij toeschouwers meegenomen worden op een avontuur. Euritmische dansers, dichters, zangers (onder voorbehoud), acteur, musici en publiek werken samen aan een geheel. Eerder maakte Stichting Boilerhouse onder andere de voorstellingen Expeditie Vishartslag, Goudhartslag, Luistermeer, Ringen Aan Zee, Whispering Wall en Crater Lake Bridge. Meer informatie over Stichting Boilerhouse op www.stichtingboilerhouse.nl.

Medewerkers: Laura Vink, Immanuel Klein, Désanne van Brederode, Lisanne Hoogenwerf, Taco Sorgdrager, Harriet Stroet, Victor Lange, Dagmar Ketelaers, Rosalind Veltman, Michaela Bekman, Sasha Marusheva, Franziska Knetsch, Bettina Grube, Mirjam de Gooijer, Monique Moerkens, Martje Brandsma, Gert van Breedam, Saskia Mees, Nico de Rooij, Florian Oele en Hélène Schaap.

SHADES of LIGHT |  Locatietheaterproject van Stichting Boilerhouse | Pier, Scheveningen, Strandweg 150, Den Haag | Om 19:45 is het vertrek vanaf de ingang van de Pier naar de rotonde. 

Beste, lieve,

Graag nodig ik u van harte uit om onze verjaardag te vieren. Stichting Boilerhouse bestaat 30 jaar, en dat vieren we met een bijzondere nieuwe locatievoorstelling. We hebben met veel liefde gewerkt aan SHADES of LIGHT.

Bij de voorstelling zullen we de coronamaatregelen uiteraard in acht nemen. Om die reden zijn voor elke uitvoering 30 plaatsen beschikbaar, wat de voorstelling een bijzonder en intiem karakter geeft. Hierdoor zijn natuurlijk de inkomsten van de voorstelling beperkt, en om die reden is er de mogelijkheid om bij het kopen van een kaartje ook Stichting Boilerhouse nog te steunen met een donatie (of beter, een cadeautje voor onze dertigste verjaardag). 

Alvast onze dank!

Laura Vink


		Afbeelding van SHADES of LIGHT

		Afbeelding van SHADES of LIGHT
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pier Scheveningen

150 Strandweg

2586 JW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen