Sharing & Caring 'Resilience'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

House of the Neighborhood 't Klooster

7 Afrikaanderplein

3072 EA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een empowerment event voor vrouwen met o.a. gastsprekers, dans en zang.

Over dit evenement

Sharing & Caring is een ‘women's empowerment‘ evenement dat maandelijks plaatsvindt. Een avond met diepgaande verhalen, levenslessen, interactie, poëzie, muziek en dans door fenomenale vrouwen voor fenomenale vrouwen, met één doel voor ogen: elkaar bemoedigen, versterken, motiveren en inspireren.

Tijdens Sharing & Caring 'Resilience' staat het thema veerkracht centraal. Deze avond staan wij stil bij en reflecteren we op alles wat er de laatste paar maanden is gebeurd en de wijze waarop onze veerkracht (mentaal, spiritueel en fysiek) een rol heeft gespeeld om met de situatie om te gaan en dieptepunten te overkomen.

Gastsprekers voor dit evenement zijn Tessa Ansano (life coach) en Glenn Helberg (psychiater). Zangeres en actrice Susan Malaika Bailey is ook van de partij en zal enkele nummers ten gehore brengen. Danseres Sara Adegite - M'Peti zal veerkracht d.m.v. dans uitbeelden en zal ons zonder twijfel betoveren met haar choreografie. Deze avond zal gehost worden door Abigail Martina (TVoH).

Deze speciale en intieme avond wil je niet missen. Koop NU je kaarten (plekken zijn i.v.m. Covid19-maatregelen gelimiteerd) en laat je inspireren!

***Additionele informatie***

Sharing & Caring is een ‘women's empowerment event’ dat maandelijks plaatsvindt. Vrouwen, hoe verschillend ook, hebben een gemene deler: de behoefte om met elkaar in gesprek te zijn, kennis en ervaring te delen en elkaar te ondersteunen en versterken.

Het evenement is bedoeld als een platform dat vrouwen bij elkaar brengt en hen ruimte biedt met elkaar kennis en ervaring te delen over vragen waarmee "de vrouw" in haar privé- of zakelijk leven worstelt. Steeds komt één centraal onderwerp aan bod. Elke bijeenkomst zal worden opgezet als een soort ‘ladies night’, maar dan met inhoud en diepgang. Rond het onderwerp dat tijdens de bijeenkomst centraal staat, zal een interactieve avond gevuld met gastsprekers, panels, zang/dans/poëzie en workshops worden aangeboden.

Het evenement verbindt vrouwen en biedt hen, middels live events, video podcasts, nieuwsbrieven en een ‘online Facebook community’, op laagdrempelige wijze de mogelijkheid elkaar te treffen. Ook biedt het een platform aan vrouwelijke entrepreneurs om hun diensten/producten te promoten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

House of the Neighborhood 't Klooster

7 Afrikaanderplein

3072 EA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen