€ 25

Meerdere data

Shinrin-yoku / Bosbaden in Nationaal Bomenmuseum Gimborn

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Doorn

Velperengh 13

3941 BZ Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Shinrin-yoku wandeling (bosbad) met een ANFT gecertificeerd gids in het prachtige arboretum Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn.

Over dit evenement

LET OP: De kaartjes zijn te boeken via de website van het Bomenmuseum: https://www.bomenmuseum.nl/ontdek-het-museum/activiteiten-in-2020/ Mocht het niet lukken via de website, graag een berichtje sturen naar info@bomenmuseum.nl

Ruisende bladeren, een druppel op je wang, de geur van bloemen. De Japanners noemen het Shinrin-yoku – oftewel bosbaden: je onderdompelen in de natuur. En dat kan nu ook in het prachtige Bomenmuseum Gimborn in Doorn! Deze manier van natuurbeleving is de wereld aan het veroveren, simpelweg omdat het een goed middel is gebleken om stress te verlagen en je gezondheid te verbeteren. Een weldaad voor je immuunsysteem, en veel meer. Een bosbadwandeling bestaat uit een serie rustige activiteiten en wordt afgerond met thee ceremonie onder de bomen met lekkere gezonde snacks. De wandelingen zijn geschikt voor iedere fysieke conditie en worden begeleid door Kat Novotna, ANFT gecertificeerd gids en trainer.

De sessie gaat door bij tenminste 5 deelnemers en we houden rekening met de nodige maatregelen zoals 1,5m afstand etc.

Delen met vrienden

Locatie

Doorn

Velperengh 13

3941 BZ Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen