Gratis

ShoppingNight Den Haag 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum

Binnenstad Den Haag

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ShoppingNight Den Haag is dit jaar très chique en belooft een waar ‘Fête de la Mer’ te worden! Tijdens het grootste shopping event van Nederland worden op vrijdag 29 juni de straten en pleinen in de Binnenstad Den Haag omgetoverd tot Franse badplaatsen. De hele binnenstad is weer tot middernacht open en bezoekers kunnen speciale optredens, lekker eten, proeverijen en aantrekkelijke acties en kortingen verwachten.

De Grote Marktstraat verandert in Paris Plage, compleet in de sfeer van de mondaine badplaatsen met mode en chique old timers. De Passage is petit Paris met de lekkerste chocolade proeverij en oh la la zoete kussen, en waar je ‘en passant’ kan genieten van kleine optredens. De frisse Bretonse ambiance vind je in de Hoogstraat, het Noordeinde en op de Plaats. In de Vlaming-, Spui-, Wagen- en Venestraat zorgen grote badstoelen en vuurtorens voor een feestelijke aankleding en mooie selfiemomenten. De avond begint met een gezellig aperitief op de Denneweg en bij diverse restaurants in de binnenstad eet je een plat du jour, inclusief drankje, voor slechts € 17,50 (reserveren!).

Wil je niets missen, houd dan www.shoppingnight.nl, de facebook en instagram goed in de gaten voor alle aanbiedingen, extra’s en het volledige programma. À Bientôt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum

Binnenstad Den Haag

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen