Gratis

SHUTR.salon

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foam

609 Keizersgracht

1017 DS Amsterdam

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens de tweede SHUTR.salon gaan we verder met de zoektocht naar het nieuwe Olympus Featured Talent. Meld je aan voor een gratis ticket en kies voor de optie 'portfolio review'. Of je kunt kiezen om één van de lezingen van Govert de Roos bij te wonen. Zijn deze opties niet meer beschikbaar? Dan kun je met het ticket evengoed het museum bezoeken, naar de Olympus Touch & Try in het Foam café, portfolio reviews bijwonen of je aanmelden voor de reservelijst.

Tijdens de SHUTR.salon kun je de nieuwste Olympus-producten als eerste zien en uitproberen tijdens de Touch & Try. Ook zijn er gratis rondleidingen door de prachtige Foam-exposities en uiteraard kun je op eigen gelegenheid de tentoonstelling bekijken. Onder het genot van een drankje kun je met andere bezoekers van gedachten wisselen over fotografie.

Aan het einde van de avond zal de winnaar van de zoektocht naar het nieuwe Olympus Featured Talent bekendgemaakt worden. Dus zorg dat je erbij bent! Meld je nu gratis aan om je plekje vrij te stellen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foam

609 Keizersgracht

1017 DS Amsterdam

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen