Simon Versnel (theatermonoloog)

Venster Acties

Simon Versnel (theatermonoloog)

Theatermaker Simon Versnel (Rotterdam, 1947) zingt, leest en speelt in deze voorstelling over de herfst van zijn leven.

Door Mevrouw Boon

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 7 okt. 2023 21:15 - 22:00 CEST

Locatie

Mevrouw Boon Dorpsstraat 60 2841 BK Moordrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

>>> Let op: wil je tickets bestellen met je telefoon, schakel dan eerst ‘blokkeer pop-ups’ uit in je browser-instellingen. <<<

***

Simon Versnel (Rotterdam, 1947) is in de herfst van zijn leven aangekomen. Maar hij houdt meer van de lente en de zomer. Daarom zorgt hij zo veel mogelijk voor vertier en vermaak. Voor anderen en voor zichzelf.

***

Dat betekent nu - in galerie Mevrouw Boon - dat hij wat gaat zingen, wat leest en wat speelt (uit eigen werk). Zonder pretenties, maar met liefde en passie. Op de avond zelf ga je het programma pas te horen krijgen. Verrassend dus!

***

Deze voorstelling (lengte: 45 minuten) wordt voor maximaal 15 personen gespeeld in het sfeervolle en intieme huiskamertheater van kunstgalerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60), een bijzondere beleving waarbij je - naast het bijwonen van de voorstelling - de eigenzinnige en kleurrijke kunst in de mini-galerie kunt bekijken.

***

Dit programmaonderdeel van Mevrouw Boon kwam tot stand met financiële steun van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas.

Over de organisator

Georganiseerd door
Mevrouw Boon

Mini-galerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60) biedt podiumkunstenaars de mogelijkheid om nieuwe dingen uit te proberen voor een klein publiek. Schuif gezellig aan en koop nu je tickets voor een van de intieme voorstellingen in het sfeervolle huiskamertheater van Mevrouw Boon en stimuleer talent!