€ 0 – € 30

Simply Jesus Come Together

Venster Acties en details

€ 0 – € 30

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

IJsselhallen Zwolle

4 Rieteweg

8011 AB Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Simply Jesus Come Together: Een weekend voor écht IEDEREEN: kids, tieners en volwassenen: aan elke leeftijdsgroep is gedacht.

Over dit evenement

Een weekend voor écht IEDEREEN: kids, tieners en volwassenen: aan elke leeftijdsgroep is gedacht. Samen met organisaties als EO BEAM, Vrij Zijn, Opwekking en Mozaiek Worship hebben we een geweldig programma met fantastische gasten samengesteld. We slaan de handen ineen voor een geweldig SAMENZIJN met jou.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

IJsselhallen Zwolle

4 Rieteweg

8011 AB Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Go and Tell

Organisator van Simply Jesus Come Together

De missie van Go and Tell is simpel: gehoor geven aan de instructie die Jezus achterliet, voordat Hij naar de hemel ging: “Verspreid het evangelie tot aan de uiteinden der aarde!” Dit is waar Go and Tell zich vol passie en enthousiasme voor inzet, samen met haar donateurs.

Het organiseren van grootschalige campagnes en evenementen, waar gelovigen en ongelovigen van alle leeftijden samenkomen om naar die levensveranderende boodschap te luisteren, is waar het hart van Go and Tell sneller van gaat kloppen. Go and Tell richt zich op de massa, maar heeft daarbij oog voor het individu, want iedereen is ‘in the picture’ bij God. Go and Tell bereikt daarnaast veel mensen via media: televisie, podcast, vodcast en het web.

Inmiddels heeft Go and Tell duizenden mensen een keuze voor Jezus zien maken. Onbetaalbaar mooie momenten, waar de Bijbel naar refereert in Psalm 49:8-9: “Geen mens kan een ander vrijkopen, wat God vraagt voor een leven is niet te betalen. De prijs van het leven is te hoog, in eeuwigheid niet op te brengen.”

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen