$ { event_container.display_price }

Sing-in Leerdam

Venster Acties en details

€ 5

Datum en tijd

Locatie

Hoogeind 3

Hoogeind 3

4143 LW Leerdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sing-in Leerdam

Over dit evenement

Na het mooie succes van vorig jaar wordt er dit jaar weer een Sing-in georganiseerd. Dit jaar wordt de Sing-in aangevuld met een buurtmarkt die overdag plaatsvindt. 's Avonds is er dan de Sing-in waarbij we onder begeleiding van de praiseband All in One samen zullen zingen tot eer van God. Tussen het zingen door zullen we luisteren naar Jafeth Bekx die komt vertellen over het werk van Compassion Nederland.

Om minder afhankelijk te zijn van het weer hebben we een grote tent gehuurd. Om de onkosten te kunnen drukken vragen we dit jaar een klein bedrag voor een entreekaartje. Kinderen onder de 5 mogen gratis naar binnen. Alle opbrengsten gaan, na aftrek van de onkosten, naar Compassion Nederland. De buurtmarkt is gratis te bezoeken, dit entreekaartje is alleen voor de Sing-in. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De sing-in begint om 19:30, inloop vanaf 19:00. De avond zal uiterlijk 23:00 weer afgelopen zijn.

De markt (gratis toegankelijk) begint 's ochtends om 09:00 en is om 13:00 weer afgelopen.

We hopen op een mooie avond waarin we samen tot eer van God kunnen zingen en een mooi bedrag op kunnen halen voor Compassion.

Tot ziens op 2 juli!

Organisatie Sing-in Leerdam

Dick, Gerrit en Jurgen

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen