Sinterklaas en de familie Svensk (2+)

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De familie Svensk is net als ieder jaar weer fanatiek Sweedse balletjes aan het bakken.

Over dit evenement

Ze zijn de grootste fans van Sint en zijn pieten. Wanneer ze even liggen te rusten krijgen ze onverwachts bezoek aan huis. Zullen de Sweedse balletjes uit handen blijven van de boeven? Of geven de stoute kinderen ze zomaar mee? Blijven de net ingepakte cadeautjes veilig op tafel liggen? Kom kijken en beleef dit spannende avontuur mee!

De cast bestaan dit jaar uit: Lieke van Riel, Imke van den Berg, Teun Itter, Lise Itter, Milou Klaassen, Lizzy Stegink, Iris Labovic, Joradan Labovic, Maren Gunnink en Fien van den Heuvel.

De productie bestaat dit jaar uit: Linda van den Broek, Janiev Schwarz van Noorloos, Elisah Schwarz van Noorloos en Sam Beisser

Voorstelling 1: 11.00 uur

Voorstelling 2: 13.00 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC theater Wittevrouwen

Organisator van Sinterklaas en de familie Svensk (2+)

Wat betekent ZIMIHC eigenlijk?

ZIMIHC staat voor Zat Ik Maar In Hoog Catharijne. Er is ook een band met de naam ZIMIHC. Band en organisatie worden verbonden door een persoon: Appie Alferink. Hij speelt in deze band en is directeur van ZIMIHC. De band ZIMIHC speelde 25 jaar geleden in Hoog Catharijne. Toen nog zonder naam. Tijdens dat optreden in dit befaamde winkelhart werd wel om een naam gevraagd, en zo ontstond ZIMIHC. De organisatie ZIMIHC is geboren uit een behoefte van amateurkunstenaars om plekken te hebben om te repeteren en op te treden. En tot op de dag van vandaag geeft ZIMIHC vorm aan die behoefte. Inmiddels met drie eigen theaters en met de organisatie van projecten. Amateurkunstenaars staan daarbij nog steeds centraal.

De missie van ZIMIHC
ZIMIHC stimuleert creativiteit in de samenleving

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen