€ 9

Sinterklaas Film-Ontbijt - Sinterklaas Amerfoort - Ferron Optiek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ferron Optiek

Zonnewijzer 8

3824 EE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SINTERKLAAS FILM-ONTBIJT

Goed nieuws: Sinterklaas en Pieten komen dit jaar weer ontbijten. Op 24 november om 10:00 uur komen ze gezellig langs bij Ferron Optiek op winkelcentrum "De Nieuwe Hof" voor een filmontbijt. Ferron Optiek heeft de leegstaande winkel van de voormalige Bruna voor de gelegenheid omgetoverd tot een filmzaal en feestelijk ingericht met een ontbijtbuffet, banken, kleden, kussens en mooie versiering. Daar kan een mooi feestje gehouden worden. www.sinterklaasamersfoort.nl zorgde ervoor dat Sint dit in zijn agenda heeft gezet. Deze keer wordt er niet voorgelezen, maar er wordt een prachtige Sinterklaas musicalfilm getoond.

SINTERKLAAS EN HET ZEBRAPAARD

"Sinterklaas en het Zebrapaard", welke door de Pieten gekozen is tot beste sinterklaasfilm ooit, is een prachtige film over Amerigo, die per ongeluk naar de dierentuin wordt getransporteerd in plaats van naar het Pietenhuis. De dierenverzorgers verwisselen Amerigo met een zebra. De directeur van de dierentuin ziet ineens kansen.....

Regelpiet, Liedjespiet en Invalpiet gaan op onderzoek uit en worden geholpen door de bakkersdochter en haar vriendinnetje. Hoe zal dit aflopen?

Kom lekker ontbijten en neem je vriendjes, broertje of zusje mee. Of nog beter, neem ze allemaal mee....Er zijn een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij.

UITSLUITEND VOOR KINDEREN (tot en met 10 jaar)

Ouders kunnen buiten koffie, thee, chocolademeld en speculaas krijgen en ondertussen boodschappen doen. Er is een programma met Sint en Pieten en de filmvertoning duurt 50 minuten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ferron Optiek

Zonnewijzer 8

3824 EE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen