Sioux Technologies: Customer versus candidate experience

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sioux Technologies B.V.

101 Esp

5633 AA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Hoe vertaal je in een super high-tech omgeving CX naar daadwerkelijke uitvoering? Hoe laat je zien dat bij Sioux écht de mens centraal staat? Wat als het motto: ‘Employees first, customers second’ is in de high-tech branche? En wat betekent dat voor de concrete executie? The Touchables zijn op 7 november 2019 uitgenodigd door Sioux Technologies in Eindhoven voor de inspiratiesessie "Customer versus Candidate Experience bij Sioux Technologies: Van droom naar daad"

Werving in deze high tech omgeving blijft een uitdaging - ook voor vooroplopende bedrijven in Software en Technology zoals Sioux. Daar is Sioux heel bewust mee bezig geweest. Nu 3 jaar verder zijn de eerste tastbare bewijzen geïmplementeerd. Naast de traditionele wervingsmiddelen zolals onze website, intranet en ‘Proefzitten’ worden er allerlei andere tools ingezet, zoals een eventspace, een nieuw werkconcept en een mobiele escaperoom. We krijgen een rondleiding bij dit innovatieve bedrijf. En natuurlijk kunnen we in die escaperoom en het nieuwe concept écht in levende lijve zien. Kom ervaren, meedoen en goed netwerken tijdens een geheel verzorgde maaltijd. Introducés zijn welkom.

Programma

16:30 – 18:00 Inloop, rondleiding nieuwe werkplek concept en high-tech escaperoom
17:30 – 18:30 Een eenvoudige doch smakelijke maaltijd buffet
18:30 – 19:30 Presentatie Customer versus Candidate Experience
19:30 – 20:30 Interactieve workshop Experience implementation
20:30 – 21:30 De bar is open!

Over Sioux Technologies

Sioux Technologies wil samen met haar klanten waarde toevoegen en bouwen aan innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappij die slimmer, veiliger, gezonder, plezieriger en duurzamer is. Hiervoor heeft Sioux alle expertises in huis om maximaal bij te dragen aan het succes van hightech producten en productiesystemen.
De kracht van Sioux zit in de unieke combinatie van hoogwaardige competenties op het gebied van software, mechanica, optica, fysica, mechatronica, elektronica, wiskunde, AI en IoT oplossingen. Met meer dan 700 engineers ondersteunt of vormt Sioux de R&D afdeling van vooraanstaande hightech bedrijven. Sioux neemt hierbij graag de verantwoordelijkheid op zich: vanaf het meedenken in de conceptfase tot en met het leveren van serie productie.

Schrijf je in!
We zijn van harte welkom met max 40 deelnemers. Leden zijn gratis, introducés zijn welkom. Als introducé betaal je maar €50,-. Word je daarna lid, dan krijg je je inschrijfgeld terug. Zien we je daar?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Het event wordt namens The Touchables georganiseerd bij Sioux Technologies. Bij vragen of afwezigheid, graag contact opnemen met Anne-Susan van Essen, 0610282549

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Het event vindt plaats bij Sioux op kantoor. Hier is volop parkeergelegenheid. Voor de routebeschrijving, klik hier

Wat is het restitutiebeleid?

Als introducé ben je van harte welkom: de kosten zijn €50,- en bij afmelden tot 7 dagen voor het event worden deze kosten terugbetaald.

Datum en tijd

Locatie

Sioux Technologies B.V.

101 Esp

5633 AA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen