Gratis
SISTERTALK DEN HAAG - Het hart van een moeder, het hart van een dochter

SISTERTALK DEN HAAG - Het hart van een moeder, het hart van een dochter

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Radarstraat 21

21 Radarstraat

2525 KC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
HET HART VAN EEN MOEDER, HET HART VAN EEN DOCHTER HERSTELD

Over dit evenement

Afbeelding van SISTERTALK DEN HAAG - Het hart van een moeder, het hart van een dochter

About this event

SIS, U ZAL WEER JUICHEN

SISTERTALK is een women only event van Rejoice Women Movement, een plaats waar vrouwen genezing, bevrijding, herstel en toerusting ontvangen.

Lieve prachtvrouw,

Op vrijdag 27 mei is het weer zo ver, SISTERTALK DEN HAAG CITY, en u bent van harte welkom!

Het hart van een moeder, het hart van een dochter hersteld

Deze Sistertalk gaan we kijken naar vicieuze cirkels en familiepatronen die doorbroken moeten worden. Overdrachten van moeder op (dochters) kind. Onbewust en soms bewust hebben wij als moeder aan onze kinderen dingen overgedragen die ze tot op heden achtervolgen. Meestal gaat dit van generatie op generatie door. Maar God brengt herstel.

Wij als vrouwen zijn allemaal door situaties heen gegaan die een afdruk hebben achtergelaten in ons hedendaags leven. God heeft een bijzonder plan voor elke vrouw en wilt u herstellen en weder opbouwen. Het is tijd om op te staan, de situaties die u overkomen zijn, in een ander daglicht te zien.

Loskomen van pijnlijke situaties, herstellen van verlies en trauma. God wilt u verlossen en vrijzetten. Elke verandering begint bij u. De keuzes die u maakt om te herstellen en vernieuwd te worden, zal zichtbaar worden in uw leven. De glorie van God zal over u komen.

Deze dag zult u bemoedigd en bediend worden door verschillende sprekers, die hun eigen getuigenissen en ervaringen met u zullen delen.

Realtalk

We hebben ook een praatsessie op het programma staan, waar u de ruimte krijgt om vragen te stellen of om uw verhaal met ons vrouwen onderling te delen.

Lofprijs en Aanbidding

U mag een atmosfeer van profetische lofprijs en aanbidding verwachten. De Koning der koningen, JEZUS CHRISTUS is welkom in ons midden en zal verhoogd worden deze dag. De tijd is nu dat de Geest van God rondgaat en zoekt naar hen die Hem aanbidden in geest en in waarheid.

Fellowship

Na afloop van de conferentie is er ruimte om met elkaar te verbinden, te delen, na te praten. Wij weten uit ervaring dat er vriendschappen ontstaan tussen de vrouwen, die onze events bijwonen. Strangers becoming Sisters. Kom met een verwachting.

Catering

Er zullen snacks en drankjes aangeboden worden.

Wees welkom en neem iemand mee.

UW HOST: PROFETES CHARLENE

* U bent vrij om deze dag een vrijwillige donatie te schenken ter opbouw van de ministry.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Radarstraat 21

21 Radarstraat

2525 KC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen