€ 15,86

Sjors & Ruud - Pas gemaaid gras

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MESS

Oranjelaan 11a

3843 AA Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Kom er lekker bij zitten en geniet van het talent op Pas gemaaid gras!

Over dit evenement

Kom er lekker bij zitten en geniet van het talent op Pas gemaaid gras! Laat je verrassen met vier verschillende optredens, van kleinkunst en toneel tot cabaret en dans. Met onder andere hilarische en meeslepende liedjes van Siebe Palmen en poëtische dans van Chronos.

Voorstellingen

Siebe Palmen – Ons als gewicht

Hij is mensenschuw, introvert en beroepskluizenaar in de dop. Toch werkt hij ook al zijn halve leven met veel plezier in de horeca, is hij niet vies van een feestje en maakt graag nieuwe vrienden. Zanger/liedschrijver Siebe Palmen zet in dit programma uiteen waarom hij het liefste alleen op de wereld zou zijn, en dat toch ook nooit zou kunnen volhouden. Met kleine liedjes en grote impact.

Chronos – The Three Graces

The Three Graces is een dansvoorstelling over de herontdekking van vrouwelijkheid waarin het klassieke schoonheidsideaal wordt bevraagd. CHRONOS onderzoekt hoe de sensuele, haast onwerkelijke vrouw uit barokschilderijen zich verhoudt tot het brede concept van vrouw zijn in de huidige tijd.

Frank Brasser

Frank Brasser (1988) is de ambachtelijke warme poetsenbakker van de comedywereld. Captiverende verhalen wisselt hij af met scherpe en absurdistische one-liners.

Sjors & Ruud theatermakers – Mag ik al naar huis?

Sjors & Ruud op het 40 jarig huwelijksfeest van Gert & Teunie Brouwer. Al 40 jaar hetzelfde liedje. Is er ruimte voor verandering en nieuwe inzichten? Of dansen we door in de wereld die we kennen? Laat weten of je komt naar de ouderwetse meezingers, speeches, openingsdansen en blokjes kaas.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MESS

Oranjelaan 11a

3843 AA Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen