€ 8,03

Sjors & Ruud - Pas gezaaid gras

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MESS

Oranjelaan 11a

3843 AA Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Vrolijke familievoorstellingen voor iedereen vanaf 4 jaar op Pas gezaaid gras!

Over dit evenement

Sjors & Ruud zorgen ervoor dat het gras gezaaid is, zodat je kan genieten van theatertalent op Pas gezaaid gras! Met de gezellige en energieke voorstelling Vreemde Eend en het spannende avontuur vol poppentheater bij Soep van de Dag word dit een middag die het hele gezin niet snel zal vergeten.

Programma

10.15 uur Soep van de dag

11.15 uur Vreemde Eend

12.15 uur Soep van de dag

13.15 uur Vreemde Eend

Voorstellingen

Sjors & Ruud theatermakers – Soep van de dag

Aan het water bevindt zich een pittoresk restaurantje voor alle waterdieren. De eigenaar Billy is een sloddervos. Al het plastic afval gooit hij in een hoek van het restaurant. Maar wat gebeurt daar? De Vraatfloep komt tot leven en heeft honger! Het wil meer en meer, en dan…

In deze familievoorstelling nemen Sjors & Ruud je mee in een spannend avontuur samen met allemaal waterdieren. Vol humor, interactie en poppenspel gaan ze het gevecht aan tegen de Vraatfloep.

Jehee Vertelt – Vreemde Eend

Eibert is een vreemde eend, althans dat vinden alle andere eenden. Ze vinden hem zo vreemd dat ze hem zelfs een mietje noemen. Als zijn vader hem ook zo noemt, rent Eibert weg van huis. Maar dan staat Eibert een avontuur te wachten, die alle eenden doen in zien dat zelfs vreemde eenden helden kunnen zijn.

Vreemde Eend is een vrolijke energieke voorstelling over pesten, anders zijn en jezelf blijven. Twee acteurs, één koffer en heel veel petjes. Een voorstelling voor de hele familie waar iedereen zich kan herkennen, want wie is er nou geen vreemde eend?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MESS

Oranjelaan 11a

3843 AA Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen