Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsstrand Zwolle

Rodetorenplein 1

8011 MJ Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
Een informeel bijeenkomen van SketchUp Pro gebruikers en Experts uit Nederland en België. Deel ervaringen met elkaar en leer van elkaar!

Over dit evenement

Een informeel bijeenkomen van SketchUp Pro gebruikers en Experts uit Nederland en België. Deel ervaringen met elkaar en leer van elkaar; een nuttige, maar ook vooral gezellige avond voor de verknochte SketchUp Pro gebruiker!

In mei / juni / september 2021 (datum nog nader te bepalen) wordt er weer een nieuwe editie van het SketchUp Pro Café gehouden. Als locatie is deze keer gekozen voor het sfeervolle Stadsstrand Zwolle. Deze editie van het SketchUp Pro Café is een initiatief van ITCAD bv, Eurosafe Solutions en SketchUp Pro distributeur Design8 bv. Door de medewerking van ITCAD en Eurosafe Solutions zal het Café dit keer een hoog BIM-gehalte hebben, waardoor het zeker de moeite waard is om deze te bezoeken! (Het nadere programma volgt nog...)

SketchUp Pro Café is een volledig verzorgde en leerzame, maar bovenal gezellige avond voor SketchUp Pro gebruikers (van starter tot extreem ervaren) om met elkaar kennis en ervaringen uit te delen. Bovendien zullen er meerdere SketchUp Pro Orakels rondlopen waaraan u uw vraag / vragen kunt voorleggen. Kortom, een avond die u als fervent SketchUp Pro gebruiker eigenlijk niet mag missen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsstrand Zwolle

Rodetorenplein 1

8011 MJ Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen