SkotsjFest - Whiskyfestival

Venster Acties

SkotsjFest - Whiskyfestival

Het gezelligste whiskyfestival van Limburg komt er weer aan...

Door Skotsj Fellowsjip

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 25 mrt. 2023 13:00 - 16:30 CET

Locatie

Café ’t Hingen 2A Op Den Dijk 6102 EW Echt Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

SkotsjFest is een kleinschalig whiskyfestival waarbij bourgondisch whisky proeven het motto is. Lekker eten, goede whisky en gezelligheid zijn de ingrediënten waar je SkotsjFest aan kunt herkennen.

SkotsjFest werkt met standhouders die liefhebbers zijn van whisky. Verzamelaars, whiskyspeciaalzaken en onafhankelijke bottelaars. Je vindt er whisky's voor zowel beginnende whisky drinkers als de connaisseurs. De entree houden we bewust laag en inbegrepen is een glaasje (dat je mee naar huis mag nemen), een whisky om mee te starten, een goed stuk Limburgse vlaai en een breugeliaans buffet. Uiteraard is er voldoende water en stokbrood om de smaakpapillen te neutraliseren.

Whisky's die je wilt proeven betaal je met muntjes (€ 1,00 per stuk). De standhouders hebben in totaal meer dan 500 verschillende soorten whisky's bij zich die variëren in prijs. Van 1 muntje tot 20 muntjes per dram. Je maakt het dus zo duur, exclusief of eenvoudig als je zelf wilt. Daarnaast is er een bar met fris en biertjes op de tap en een terras waar je lekker van de zon kunt genieten. Deze consumpties zijn ook voor eigen rekening.

Agenda

1:00 PM - 4:30 PM

Whiskyfestival SkotsjFest

Over de organisator