Skyblasters Big Band "The Sky is the Limit"

Skyblasters Big Band "The Sky is the Limit"

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Peter's baan Soest

2 Eemweg

3764 DG Soest

Netherlands

Kaart bekijken

Jubileum festival van de Skyblasters Big Band

Over dit evenement

De Skyblasters Big Band gaat feest vieren, want we bestaan al weer ongeveer 29 jaar. We willen onze verjaardag graag samen met je vieren op 2 juli van 13:00 tot 20:00 in Soest op de Eemweg 2b, op het buitenterrein van natuurijsbaan Peter's baan. Dit is tevens de locatie waar wij iedere dinsdagavond repeteren.

Het 25-jarig jubileum kon helaas niet doorgaan en corona vertraagde het feest nog eens. De Skyblasters geven dit jubileum concert samen met een aantal bevriende bandjes. Meerdere muzikanten van de Skyblasters spelen namelijk ook nog in een andere band en die bevriende bandjes gaan ook spelen. Hierdoor is het programma zeer divers, uiteenlopend van swing, jazz, funk, ska, reggae, pop en nog meer mooie muziek. Het feest is buiten en we vragen je een eigen (klap)stoel mee te nemen. Drinken en iets te eten is tegen betaling aanwezig.

De toegang is vanzelfsprekend gratis, maar we willen graag weten hoeveel mensen er ongeveer komen i.v.m. bijvoorbeeld inkoop van drinken. Daarom wordt je inschrijving zeer op prijs gesteld.

Indien je een kado wilt geven, we zijn immers jarig, dan ontvangen we het liefst geld. Je kunt je kado geven via deze link en/of de afgebeelde QR-code.

Hieronder een link indien u een geld-kado wilt geven:

Geld kado voor verjaardag Skyblasters

Of scan onderstaande QR code om te betalen voor jubileum kado

Afbeelding van Skyblasters Big Band "The Sky is the Limit"

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen