Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Slachtinge

Gemeentebestuur Destelbergen

Donderdag 22 februari 2018 om 20:00

Slachtinge

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Reservatie ticket
Dit is geen toegangsbewijs. Je moet nog een ticket kopen aan de deur: 6 euro, 1,2 euro met een UiTPAS met kansentarief of 2 knippen in je vrijetijdskaart
22 feb. 2018 Gratis   Toevoegen aan de wachtlijst

Evenementgegevens

Slachtinge: een partijtje verbaal boksen in ’t West-Vlaams met Maaike Cafmeyer

In Slachtinge zorgen Maaike Cafmeyer, Mathias Sercu, Lien De Graeve en Tom Ternest met messcherpe dialogen en vuistharde humor voor een komedie waarin kleine, menselijke drama’s uitlopen in hilarische, bitterzoete taferelen.

Wanneer een elfjarig jongetje een ander met een stok twee tanden uit de mond slaat én daarbij geen berouw toont, moeten de volwassenen praten. Dat vinden de ouders van het slachtoffer. Dus komen de twee koppels samen om de dingen uit te praten en op een beschaafde manier te zoeken naar oplossingen. Een formaliteit. Ze zijn immers ruimdenkende, fatsoenlijke mensen. Politiek correct ook. En verstandig. De glazen worden voller en weer leger en de gezelligheid slaat gauw om. Wanneer de situatie volledig escaleert, lijkt beschaving ver te zoeken en wordt de menselijkheid wel erg stevig gerelativeerd.

Theatermakery Het Eenzame Westen verbindt repertoire en toneelklassiekers aan de West-Vlaamse taal. Voor Slachtinge naar Le dieu du carnage van Yasmina Reza kozen ze voor het Torhouts.

Het Eenzame Westen repeteerde voor hun nieuwste productie in zaal Berghine in Destelbergen. Het tweede deel van de tournee starten ze in Destelbergen.

Na de voorstelling kan je deelnemen aan een nabespreking.

Slachtinge door Het Eenzame Westen

- Spel: Maaike Cafmeyer, Mathias Sercu, Lien De Graeve en Tom Ternest
-
Regie: Yahya Terryn
-
Tekst: Yasmina Reza
-
Hertaling: Marc Verkeyn
-
Dramaturgie: Annelies Vancraeynest
- Techniek: Bram Vandeginste

 

Veelgestelde vragen

 

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze activiteit?
Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (1,2 euro).

 

Hoe moet ik mijn gereserveerde tickets betalen?
Je betaalt je ticket(s) aan de deur.

 

Zijn de plaatsen genummerd?
Neen.

 

Vrijetijdskaart?
De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseren een boeiende waaier van activiteiten, van lezingen in de bib over sportactiviteiten tot workshops en voorstellingen onder het Artyshock-label. De vrijetijdskaart maakt het betalen van deze activiteiten eenvoudiger én goedkoper. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro (€ 3 / knip) en van 10 knippen voor 25 euro (€ 2,50 / knip). De kaart is niet leeftijds- of persoonsgebonden en kan dus gebruikt worden door het hele gezin.
Bij het gebruik van een vrijetijdskaart aan reductietarief (5 knippen voor 3 euro, of 10 knippen voor 5 euro) vragen we wel steeds je UiTPAS bij te hebben.
Verkooppunten: Bibliotheek Destelbergen, Villa Tuur, Onthaal en Loket vrije tijd

UiTPAS?
- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Jeugd- en Gemeenschapscentrum
Koedreef 7
9070 Destelbergen
België

Donderdag 22 februari 2018 om 20:00


  Aan mijn agenda toevoegen

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.