SLIM-programma - maak je persoonlijke ontwikkelplan #6

Venster Acties

SLIM-programma - maak je persoonlijke ontwikkelplan #6

Wil jij meer weten over je eigen (toekomstige) ontwikkeling? Het SLIM-programma helpt jou een persoonlijk ontwikkelplan te maken.

Door Huis van het Werk

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 1 nov. 2023 13:00 - 17:00 CET

Locatie

Hogeschool Inholland Alkmaar 200 Bergerweg 1817 MN Alkmaar Netherlands

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

Mensen die regelmatig blijven leren hebben gemiddeld meer plezier in hun werk. Ze presteren beter, voelen zich gezonder en kijken met vertrouwen naar de toekomst en hun carrière.

Maar hoe geef je dat handen en voeten? Hoe weet je wat je wilt, wat je kunt, wat mogelijk is binnen jouw organisatie? Daarvoor nodigen wij jou graag uit om mee te doen aan het SLIM-programma van Huis van het Werk.

In 4 workshops van een dagdeel werk je aan je duurzame inzetbaarheid, leervermogen, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. We werken met een kleine, vaste groep deelnemers en een vaste begeleider.

Programma

Elke workshops vindt plaats in de ochtend of middag. Dus toestemming van de leidinggevende om mee te mogen doen is nodig als het onder werktijd valt.

Workshop 1. Belang van wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid - woensdag 1 november van 13:00 - 17:00 uur - locatie Inholland Academy Alkmaar

Na deze eerste workshop heb je kennis gemaakt met de andere deelnemers, weet je waarom wendbaarheid en leven lang ontwikkelen zo belangrijk is, heb je inzicht in de ontwikkeling van je eigen werk, weet je hoe het met jouw duurzame inzetbaarheid gesteld is.

Workshop 2. Loopbaanontwikkeling - woensdag 15 november van 13:00 - 17:00 uur - locatie Inholland Academy Alkmaar

Na deze tweede workshop heb je inzicht in jouw eigen kwaliteiten en vaardigheden, heb je inzicht in je eigen drijfveren en waarden en weet je wat je belangrijk vindt in je werk en waar je jouw bed voor uitkomt, heb je inzicht in jouw energiegevers en -vreters en weet je hoe je zelf de regie kan pakken in jouw loopbaan en weet je welke stappen je wilt gaan zetten.

Workshop 3. Werken aan leervermogen - woensdag 29 november van 13:00 - 17:00 uur - locatie Inholland Academy Alkmaar

Na deze derde workshop weet je hoe je kunt leren op jouw werk, weet je wat het belang is van werken aan jouw leervermogen, heb je inzicht in jouw eigen leervoorkeuren, ken je jouw eigen belemmeringen om niet te leren, weet je welke manier van leren het meeste aansluit bij jouw leervoorkeur, heb je een actieplan gemaakt van hoe je het geleerde in de praktijk gaat brengen.

Workshop 4. Ontwikkelexpeditie - woensdag 13 december 13:00 - 17:00 uur - locatie Inholland Academy Alkmaar

Tijdens deze laatste workshop doen we een terugblik op de afgelopen drie workshops, gaan we zorgen voor borging van het geleerde, maken we een vooruitblik naar de toekomst en gaan we ervaringen delen en evalueren.

Er zijn geen overige data. Dit is de laatste reeks, dus schrijf je in!

Meer weten? Lees alles over het SLIM-programma >

Over de organisator

Georganiseerd door
Huis van het Werk

Huis van het Werk. Samen werken aan duurzaam werkgeverschap. Met meer dan 70 aangesloten werkgevers hebben we de focus op duurzaam inzetbare werknemers en vinden elkaar bij de activiteiten van Huis van het Werk. Voor én door werkgevers in Noord-Holland Noord.