Verkoop beëindigd

SLiM! Show - 2018 - NatLab Eindhoven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NatLab Eindhoven

Kastanjelaan 500

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De SLiM! Show

Geef jezelf een boost in de interactieve SLiM! show. Leer hoe je je doelen concreet kunt maken en in actie te zetten. Het SLiM! team volgt je dan 2 maanden via online coaching, zodat je ook daadwerkelijk je doelstellingen omzet in concrete resultaten. Afvallen, stoppen met roken, een betere relatie, meer energie, zelfvertrouwen, vitaler leven, je droombaan in actie zetten, de liefde van je leven vinden...het kan allemaal. Wij helpen je daar te komen! Met medewerking van Robin van Beek (Vocalcoach The Voice, Mr. Probz, Armin van Buren).


Wat houdt SliM! precies in?

Standup Spreekshow SLiM!

SLiM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend en Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Eigenlijk is SLiM een stappenplan. In SLiM! kun je kleine oefeningen doen en voelen hoe dat gaat. Concrete stappen om uit je comfortzone te komen en daadwerkelijk je doelen te bereiken.

Wout en Robin zijn ervan overtuigd dat het gezond is om regelmatig naar je leven te kijken en het actief opnieuw vorm te geven. Het nieuwe jaar biedt daar de uitgelezen mogelijkheden voor.

Wij schakelen je aan, helpen je doelen te conretiseren en zorgen dat je actief in actie gaat en het dit keer ook volhoudt.


Resultaat van de middag

Het boek SLiM! is een praktisch stappenplan, waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen, zodat je met meer plezier werkt en leeft. Het leert je hoe jouw brein functioneert en beslissingen neemt en geeft je 100% energie om daadkrachtig actie te nemen. Tijdens de show leer je hoe dit precies werkt.

Je ontdekt:

 1. Wat jouw drijfveren zijn.

 2. Wat de juiste mindset doet met succes.

 3. Hoe je 'aan' schakelt.

 4. Hoe je met motivatie en inspiratie, continue paraat, kunt leven en werken.

 5. Hoe je de juiste routine kunt ontwerpen en in je huidige leven kunt activeren.

 6. wat de ècht effectieve tips zijn tegen stress, die zorgen voor meer tijd en meer plezier

 7. Hoe je hoog in je energie en humeur kunt komen.

 8. Wat 100% verbinding doet met jouw communicatie en beïnvloeding naar anderen.

 9. Hoe je komt van time management, lijstjes bijhouden, druk doen - naar specificeren van een duidelijk resultaat, waarbij je intern vooruitgestuwd wordt, omdat je dit doet met een duidelijke zingeving/ doel en ook omzet in concrete acties.

 10. Hoe je gaat van werken = acties zonder zingeving naar spelen= krachtige acties en focus met een duidelijk doel en zingeving.

 11. Hoe je jouw dromen en wensen omzet in realisatiekracht; een intern systeem om èchte beslissings- en daadkracht te ontwikkelen, waarbij je elke dag met plezier de juiste resultaten bereikt.

SLiM! show

Dit is geen statisch event. Je leert via een wervelende show met film, muziek en interactieve oefeningen een nieuwe frisse start te maken. De show wordt aan elkaar gepraat door trainer/ topcoach Wout Plevier en door Vocal Coach Robin van Beek (Topcoach van The Voice of Holland, Mr. Probz, Dré Hazes).


Mijn vragen aan jou!

Uiteindelijk ontstaat succes en geluk door vier pijlers: voel je je berokken en gecommiteerd waar jij mee bezig bent? Heb jij plezier en werk je bezield en op je talent? Heb je zelfvertrouwen om uitdagingen aan te gaan en de wil om te leren? Maak je elke dag kleine stappen vooruit? De antwoorden op deze vragen vind je tijdens de SLiM! avond. Mijn hoofdvraag voor jou nu: hoe moedig ga jij in 2018 zijn en wat ga jij voor jezelf neerzetten?


Wat zijn de kosten?

Schrijf je je in. Door je vroegtijdig voor 28 februari 2017 in te schrijven, maak je kans op een early bird korting van €50 (De eerste 25 aanmeldingen genieten van de early bird korting). Daarna gaat de prijs ophoog naar prijzen vanaf €197. Je kunt ook de SLiM! show boeken + het boek + de online training via een VIP ticket t.w.v. €297. Je krijgt de online training ter waarde van €697 er dan voor €50 bij. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief €7 reserveringskosten Eventbrite..


Schrijf je nu in en activeer je leven!


Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kunt 100 meter van de locatie betaald parkeren.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

W 073 522 5656

E-mail: info@woutplevier.nl

Datum en tijd

Locatie

NatLab Eindhoven

Kastanjelaan 500

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen