€ 123,86 – € 250,30

SLiM! Show - NatLab Eindhoven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NatLab Eindhoven

Kastanjelaan 500

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De SLiM! Show

Op 29 juni 2017 en later dit jaar op 26 oktober 2017 landt de SLiM! show in het NatLab in Eindhoven De auteurs van het boek SLiM!, Mayta en Wout, geven een interactieve SLiM! show van 2 uur, waarin deelnemers leren hoe ze in balans, positief geïnspireerd, gefocust veel sneller tot hun ‘eigen succesleven’ kunnen komen. Met medewerking van Pauline van Aken (Hart van Nederland - SBS6) en Robin van Beek (Vocalcoach The Voice, Mr. Probz, Armin van Buren).


Wat houdt SliM! precies in?

Standup Spreekshow SLiM!

Slim staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend en Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Eigenlijk is SLiM een stappenplan. In SLiM! kun je kleine oefeningen doen en voelen hoe dat gaat. Concrete stappen om uit je comfortzone te komen.

Mayta en Wout zijn overtuigd dat het gezond is om regelmatig naar je leven te kijken en het actief opnieuw vorm te geven.

Wees sympathiek naar jezelf en anderen en doe dingen die je plezier en levensvreugde geven. Probeer op je talent te varen en zorg zelf voor momenten van bezieling. Wees nieuwsgierig naar je emoties en de boodschap die ze je laten weten en wees empathisch. Veroordeel jezelf of anderen niet. Mpower jezelf en anderen juist door positief te zijn en maak een stimulerende omgeving om in te werken en te leven.


Resultaat van de middag

Het boek Slim biedt geen methode maar een praktisch stappenplan, waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen en met meer plezier te werken én ontspannen. Op de middag leer je hoe jij dit voor jezelf kunt creeren.

Je ontdekt:

  1. Wat jouw drijfveren zijn.
  2. Wat de juiste mindset doet met succes.
  3. Hoe je 'aan' schakelt.
  4. Hoe je met motivatie en inspiratie, continue paraat, kunt leven en werken.
  5. Hoe je de juiste routine kunt ontwerpen en in je huidige leven kunt activeren.
  6. wat de ècht effectieve tips zijn tegen stress, die zorgen voor meer tijd en meer plezier
  7. Hoe je hoog in je energie en humeur kunt komen.
  8. Wat 100% verbinding doet met jouw communicatie en beïnvloeding naar anderen.

SLiM! show

Dit is geen statisch event. Je leert via een wervelende show met film, muziek en interactieve oefeningen een nieuwe frisse start te maken. De show wordt aan elkaar gepraat door Pauline van Aken (Hart van Nederland) en met muzikale ondersteuning van Robin van Beek (The Voice Coach) en De SLiM! muzikanten


Mijn vragen aan jou!

Uiteindelijk ontstaat succes en geluk door vier pijler: voel je je berokken en gecommiteerd waar jij mee bezig bent? Heb jij plezier en werk je bezield en op je talent? Heb je zelfvertrouwen om uitdagingen aan te gaan en de wil om te leren? Maak je elke dag kleine stappen vooruit?De antwoorden op deze vragen vind je tijdens de SLiM! middag. Mijn hoofdvraag voor jou nu: hoe moedig ga jij in 2017 zijn en wat ga jij voor jezelf neerzetten?


Wat zijn de kosten?

Schrijf je je in. Door je vroegtijdig in April in te schrijven, maak je kans op een early bird korting van €50. Daarna gaat de prijs ophoog naar €147. Je kunt ook de SLiM! show boeken + het boek + de online training via een VIP ticket t.w.v. €197. Je krijgt de online training ter waarde van €697 er dan voor €50 bij. Prijzen zijn exclusief BTW.


Schrijf je nu in en activeer je leven!


Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kunt 100 meter van de locatie betaald parkeren.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

W 073 522 5656

E-mail: ingrid@woutplevier.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NatLab Eindhoven

Kastanjelaan 500

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen