Gratis

Slotbijeenkomst Loopbaanoriëntatie- & Begeleiding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

OSCAM - Open Space Contemporary Art Museum

1289 Bijlmerdreef

1103 TV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
U bent van harte uitgenodigd voor een boeiende bijeenkomst over het beter begeleiden van leerlingen in hun schoolloopbaan op 13 juni.

Over dit evenement

Tijdens deze bijeenkomst ziet u de mooie resultaten van een unieke samenwerking tussen het vmbo en het mbo. Bij de slotbijeenkomst zullen directies, schoolleiders, decanen, studieloopbaanbegeleiders, mentoren, de wethouder Kukenheim en andere betrokkenen aanwezig zijn. Zet 13 juni alvast in uw agenda!

Om te voorkomen dat kinderen vroegtijdig stoppen met school, werkt Amsterdam aan het verbeteren van de loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB), en aan een betere overstap van het voortgezet onderwijs naar het middelbaar beroepsonderwijs. Het Samenwerkingsverband presenteert op deze bijeenkomst met trots de diverse LOB-activiteiten en de behaalde resultaten. Decanen, studieloopbaanbegeleiders en anderen vertellen over hun ervaringen en ideeën rondom loopbaanoriëntatie en -begeleiding.

We hebben iedereen op de Amsterdamse scholen nodig om de leerlingen goed te begeleiden in hun leven. Leerlingen zitten vol met potentieel. Realistische doelen zijn daarbij cruciaal belang, net als goede begeleiding. Zo gaan leerlingen in zichzelf geloven, weten ze wat hun talenten zijn, en kunnen ze persoonlijke doelen stellen en goede keuzes maken. De leerlingen stappen vervolgens met een krachtige persoonlijkheid vol zelfvertrouwen de rest van hun leven tegemoet.

Loopbaanoriëntatie en -begeleiding is waardevol. We hopen u in groten getale te ontmoeten op 13 juni, schrijf u nu in!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

OSCAM - Open Space Contemporary Art Museum

1289 Bijlmerdreef

1103 TV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen