Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gemeente Venray

1 Raadhuisstraat

5801 MB Venray

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom jij ook naar het SlotCafé? Praat mee over de Omgevingsvisie! Samen praten we verder over de kansen en uitdagingen in gemeente Venray.

Over dit evenement

Hoe zie jij de toekomst van gemeente Venray? Wat vind jij belangrijk voor gemeente Venray, voor jouw wijk en voor jouw omgeving? Hoe ziet jouw leven daar er over 20 jaar uit? Denk samen met inwoners, bedrijven en organisaties na over hoe onze gemeente de komende twintig jaar verandert en wat dat betekent voor de omgeving. Bijvoorbeeld als het gaat om wonen en voorzieningen in uw wijk, bereikbaarheid, gezond leven, werken en ondernemen in de gemeente. Of om groen, water, het klimaat en nieuwe energie. Hebben we straks in elke wijk genoeg voorzieningen? Hoe kunnen we de bereikbaarheid verbeteren? Zijn onze huizen dan allemaal van het gas af? En hoe werken en ondernemen we straks in onze gemeente?

Daarover willen we graag met jou in gesprek. Samen komen we tot de Omgevingsvisie van gemeente Venray!

Wat kun je verwachten tijdens het SlotCafé?

19.00 – Inloop

19.30 – Start programma

19.40 – Terugkoppeling uitkomsten VisieCafés

20.10 – Iedereen doet mee: discussie

22.00 – Afronding

Doe mee. Praat mee. Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op. Zo werken we samen aan een groen, sociaal, waardevol, welvarend en gezond Venray.

NB: We nemen maatregelen om de anderhalve meter te waarborgen tijdens het ThemaCafé. Wij vragen jou om alleen te komen indien je géén klachten hebt. Zo blijven we allemaal veilig en gezond.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gemeente Venray

1 Raadhuisstraat

5801 MB Venray

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen