Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hogeschool Rotterdam Academieplein

4-6 G.J. de Jonghweg

3015 GG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Smart Buildings met IoT is niet zomaar het thema van dit landelijke IT-Circle Event. Want is het nou een hype of kan de combinatie waarde bieden aan eigenaars, exploitanten én gebruikers van gebouwen? Wat zijn uitdagingen die opgelost moeten worden? Sluiten de gebouwen aan bij het doel om gezonde, veilige, duurzame en plezierige werk- en leefomgevingen voor de gebruikers te bieden? Kan internet gebouwen beter laten werken?

Tijdens deze informatieve landelijke kennissessie krijgen we antwoorden op deze vragen en vele andere vragen. We gaan dieper in op de mogelijkheden van real time dataverwerking en hoe hier direct actie op toe te passen is. Daarnaast krijgen we uitgebreid uitleg over de TU Delft Smart Building case. En bekijken we de toegevoegde waarde van LiFi. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en discussie tijdens de sessies, de diverse breaks en de lunch.

Het programma ziet er als volgt uit:
Dus meld je aan voor de ICE IoT en kom meer te weten over Smart Buildings (use case), Smart Society (inzet real time IoT data) en het gebruik van IoT toepassingen zoals Lifi.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hogeschool Rotterdam Academieplein

4-6 G.J. de Jonghweg

3015 GG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen