Verkoop beëindigd

Smart City Master

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhoven

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Smart City Master

De masterclass geeft inzicht in de smart city en welke aspecten van belang zijn voor uw eigen stad. Het zal u verder helpen in het maken van visies, concepten, aanpakken en projecten op het gebied van smart city initiatieven. De invalshoek is die van de stad en de rol van overheden.
De masterclass is gericht op beleidsmakers van gemeenten, provincies en andere overheden, bedrijfsleven en adviseurs.


In de Masterclass krijgt u inzicht in de invloed van technologie op steden en de effecten op economisch en sociaal gebied. Er worden praktische voorbeelden gegeven en we gaan in een walkshop zelf de stad verkennen.


Wat zijn de visies en methoden om een smart city te worden? Wat zijn de best pratices uit binnen- en buitenland? Hoe pas ik deze toe in mijn eigen stad?


Welke technologieën hebben nu en in de toekomst de grootste impact op de stedelijke omgeving? Wat kunnen we voor een nieuwe technologieën verwachten?


In de Smart City Masterclass leer je alles over de slimme stad, nieuwe technologieën en samenwerkingsvormen van de toekomst. Van startups tot de invloed van je smartphone op de openbare ruimte. In de masterclass van een dag combineren we theorie (workshop) met de praktijk (walkshop).
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eindhoven

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen