€ 200

Venster Acties en details

€ 200

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote Kerk

32 Oude Markt

7511 GB Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Genereer meer business met Smart Industry

Over dit evenement

De toekomst van Smart Industry is nu

Steeds meer bedrijven in de maakindustrie worden zich bewust van de naderende Industriële revolutie, waarbij slimme producten, diensten, productieprocessen en businessmodellen centraal komen te staan. Ondanks dat het voor de meeste organisaties duidelijk is dat de winst groot kan zijn, komt het in veel gevallen moeizaam van de grond en roept Smart Industry voor ondernemers nog veel vragen op. Daarom organiseert Innovadis in samenwerking met Novel-T en Boost een seminar over de Smart Industry. We kijken de middag, met o.a. sprekers van bedrijven in de maakindustrie, naar de technische mogelijkheden en de kansen die Smart Industry voor jouw organisatie biedt.

Onze sprekers

Tijdens dit event vertellen inspirerende sprekers uit de praktijk over de technische mogelijkheden en kansen die Smart Industry voor uw bedrijf kan bieden. De afgelopen jaren hebben we Jan Kees de Jager (oud minister), Daan Roosegaarde (kunstenaar) en Jitske Kramer (antropoloog) als sprekers mogen verwelkomen.

Dit jaar komt ruimtevaarder André Kuipers een prachtige keynote houden.

Voor wie is dit event?

Ons event is exclusief voor ceo's en decisionmakers uit de maakindustrie. We screenen vooraf alle deelnemers en hebben een beperkt aantal zitplaatsen. Op deze manier houden we event uniek en exclusief.

Organisatie en partners

Het event wordt georganiseerd door Innovadis, Novel-T en Boost. Onze partners die dit event mogelijk maken zijn Say Yeah en VMO.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grote Kerk

32 Oude Markt

7511 GB Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Innovadis | Novel-T | Boost

Organisator van Smart Industry 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen